Dandek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam kilka pytan do specjalistow moddingu :) chcialem wewnatrz pomalowac moja obudowe na kolor czarny polysk :) zakupilem farbe sniezka w spray'u i mam teraz pytanie jak najlepiej to pomalowac.. malowalem juz jeden bok i widze ze kurz na tym siada.. i niezbyt fajnie to wyglada... jak temu zaradzic ? jakies sugestie do tego zeby to ladnie wszystko wygladalo ? 2. pytanie: wycialem okno i zalozylem szybe poliweglanowa na silikonie od wewnatrz... ale ona strasznie sie rysuje i naprawde niezbyt estetycznie to wyglada i zatem pytam sie czy mozna takie cos wyciac w szkle ? jezeli tak to jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Habu1 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Ad. 1 czarny połysk to bardzo niewdzięczny kolor :) trzeba go często czyścić, żeby był ładny - zainwestuj w matowy - znacznie mniej problemów. Ad. 2 w szkle to tylko jakimś diamentowym "czymś" do cięcia -takie pseudo nożyki są bodajże ale trzeba uważać... szkło lubi się kruszyć na krawędziach i nie wygladał to ładnie później Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Habu1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ad. 1 czarny połysk to bardzo niewdzięczny kolor :) trzeba go często czyścić, żeby był ładny - zainwestuj w matowy - znacznie mniej problemów. Ad. 2 w szkle to tylko jakimś diamentowym "czymś" do cięcia -takie pseudo nożyki są bodajże ale trzeba uważać... szkło lubi się kruszyć na krawędziach i nie wygladał to ładnie później 1. dokładnie to samo, środek w ciemnych kolorach to beznadziejny pomysł, sam się kiedyś o tym przekonałem. Może ładnie to wygląda ale do trzech dni od czyszczenia... stanowczo odradzam tego typu malowanie 2. szklarz, a raczej współczesna jego odmiana czyli zakład obróbki szkła itp. - na pewno jest u Ciebie w mieście coś takiego, ceny śmieszne, robią na poczekaniu takie rzeczy, a dodatkowo można zamówić sobie coś extra np. szkło barwione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Tylko uwaga... ja mieszkam !!!!! STARA WIEŚ:) wiecej chyba dodawac nie musze ?;> jest to kolo bielska bialej... wiec moze orientuje sie ktos gdzie w poblizu jest cos takiego ?;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Habu1 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 http://bielsko-biala.cityinfo.pl/szukaj.php?szukaj=szklarz http://www.pf.pl/serwis/Szklarskie+us%C5%8...CFR5EEAodPSQNbQ te 2 linki powinny chyba wystarczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 okej :) dzieki narazie zrobilem na poliweglanie... pomalowalem na czarno:) chocbym musial to codziennie sprzatac to pieknie to wyszlo :) wieczorem dodam jakies fotki :) ale niepokoi mnie sprawa.. ze temp na procku podniosla sie do 44 C w idle... przy czym zawsze byla 30-34 jak nie ma scianki bocznej to temp w normie :) ktos ma jakis pomysl ?;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 zrobić obieg wymuszony powietrza w budzie? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 No niby mozna... ale myslalem nad tym zeby wyciac otwor w pleksie i zalozyc tam jakiegos kolorowego scythe na 700 rpm + grill mysle ze to ladnie wyjdzie :) cyfrak bedzie dopiero we srode wiec wtedy zarzuce jakas fotka :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 kolorowy wiatrak to pierwszy stopień do choinki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...