The_Wayn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) mój config: pentium4 1,8 ghz/512/400/1.5v 512 ddr ram goodram 400mhz płyta główna taka: http://allegro.pl/item202407669_plyta_glow...przedawcy_.html zasilacz MaxPower-300W w ogóle pójdzie na tym 6600 GT albo nawet GT Ultra? podpowiedzcie bo ja jestem cholernym noobem w tych sprawach :P nawet nie wiem czy pod tą płytą i tym configu będzie można całkowicie go wykorzystać... w późniejszym czasie zapatruje się na dodatkowe 512 ramu i może jakiś silniejszy zasilacz (nie wiem nawet dokładnie jak tu określać czy nie będzie za słaby do tego configu ) ale na razie oszczędzam na pierwsze cztery kółka więc z kasą cienkawo :D a chciałbym w przyszłości "wdepnąć" nieco w overclocking, grafike itd (ale to w da(aaaaaaa)lszej przyszłości :) ) Edytowane 23 Czerwca 2007 przez The_Wayn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 NIE!! To coś co nazwałeś zasiłką nie utrzyma 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Wayn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) NIE!! To coś co nazwałeś zasiłką nie utrzyma 6600GT.ale reszta jest OK? jaki zasilacz proponujesz? i jeszcze jedno pytanie - o ile w ciągu roku może spaść cena tego 6600GT? co by się stało jeżeli spróbowałby odpalić ten sprzęt na tym zasilaczu? może się coś spalić/zniszczyć? Edytowane 23 Czerwca 2007 przez The_Wayn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 zasilacz - Delta 350W z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 - na czyms takim mozesz spalic praktycznie wiekszosc urządzeń - zmien to czym predzej (sugerowana delta jest ok) a co do ceny to tutaj ciezko przewidziec - zwlaszcza ze to agp - i nie koniecznie musi stanieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Reszta ok, a na takim zasilaczu to balbym sie pracowac :P Sprawdz PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) AGP 6600GT kosztuje ok 200zł jeszcze chcesz zeby taniało ? :D w ciagu roku cena spadnie pewnie do ok 120zł Edytowane 23 Czerwca 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...