Shadow Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Nie znalazłem takiego posta z takim pytaniem wiec ja zaczne cze sie da na ECS K7S5A zmienić mnożnik zworkami bo narazie to co mi sie udało to mojego Athlona udało mi sie puścić na 990 przez zmiane fsb na 110. Jak ktoś wie jak to zrobić alabo jakaś polska strona gdzie jest to pokazane to było by fajnie. (chyba mnie operator nie zlinczuje ale podobnego posta nie znalazłem) :D Chyba że znacie jeszcze jakieś sposoby żeby go podkręcić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Nie znalazłem takiego posta z takim pytaniem wiec ja zaczne cze sie da na ECS K7S5A zmienić mnożnik zworkami bo narazie to co mi sie udało to mojego Athlona udało mi sie puścić na 990 przez zmiane fsb na 110. Jak ktoś wie jak to zrobić alabo jakaś polska strona gdzie jest to pokazane to było by fajnie. (chyba mnie operator nie zlinczuje ale podobnego posta nie znalazłem) :D Chyba że znacie jeszcze jakieś sposoby żeby go podkręcić :) jakbys byl inteligentny to bys umial czytac instrukcje, ale zaoszczedze Ci tego i oswiece twoj zakuty leb :twisted: Z plyt ECS zaden model nie ma zmiany mnoznika (obojetny sposob: bios, dipy, zworki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 www.ocworkbench.com -> k7s5a guide i znajdziesz wszelkie mod-y do ecs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Do Spiderman : Wcale nie - K7S6a ma zmianę mnożnika na zworkach - więc nie uogólniaj ... i ma jeszcze zmianę napięcia w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 jakbys byl inteligentny to bys umial czytac instrukcje, ale zaoszczedze Ci tego i oswiece twoj zakuty leb :twisted: Z plyt ECS zaden model nie ma zmiany mnoznika (obojetny sposob: bios, dipy, zworki) nie mow hop , istnieje jeszcze lutownica, ja posiadam zmiane zworkowa 3a sie tylko troszq przylozyc :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...