PIOTR128 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mam takie teoretyczne pytanie. Jest coś takiego jak AMD Core Optimizer. Czyli po prostu aplikacja przestawiająca programy, żeby pracowały na jednym rdzeniu. No ale nie wszystkie programy tego wymagają. Dlatego często po prostu po uruchomieniu programu uruchamia się menedżer zadań i przełącza program na jeden rdzeń. I właśnie tu jest moje pytania. Czy można napisać program, który ma listę aplikacji, które blokować na jednym rdzeniu? I żeby ten program robił to automatycznie po uruchomieniu danej aplikacji. Ja nie znam się na programowaniu, ale coś takiego wpadło mi do głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Owszem, jest to mozliwe. Tu jest jakby cos w tym stylu: http://www.tomshardware.com/2004/05/28/get...buck/page3.html Jakbys jednak mial ochote napisac samemu to moge cos tam podpowiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR128 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dzięki. O coś takiego mi chodziło. Na razie nie, ale może kiedyś:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...