Skocz do zawartości
drazek

Mecz Wisła - Lazio odwołany!

Rekomendowane odpowiedzi

qde, od czego ten baran Listkiewicz tam jest? Ostatnio Real grał z Lokomotiwem w Moskwie i tam nie było problemów, a tu jacyś makaroniarze zaczeli jęczeć i już mecz odwołany... ludzie przyjechali z różnych krańców Polski by mecz obejrzeć a tu kicha... skandal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic dziwnego, że Lazio ma lepsze dojścia w FIFie, a Wisła nie ma nic do powiedzienia, bo wszyscy pamietają o tym jak na tym stadionie Baggio dostał nożem od jakiegoś barana. Niedawno na CNN w informacjach sportowych był krótki materiał o meczach Wisła-Lazio i jedyną rzecz jaką pokazano na temat Wisły był nóż odbijajacy się od głowy Baggio, ani słowa o ostatnich dobrych występach. Nic też dziwnego że Lazio nie chce tu grać i wykorzysta każdą okazję do tego. Nawet jeżeli mecz na stadionie Wisły się tylko odwlecze to i tak jest to jakaś forma zemsty na Wiśle.

Może to jednak wyjść Wiśle na dobre - może Żurawski wydobrzeje do tego czasu i Lazio dostanie tradycyjne 4:1 od wisły :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QW-a tu widać jak dzisiajszy sport zalezy od kolesi w garniakach..i zielonego obrusa ...gdzies mendy w genewie czy cos , podjeły decyzje ze taki czy inny makaron moze sie wywrócic na boisku ....

Ja mam propozycje moze wprowadzmy przedmeczowe badanie wilgotnosci powietrza i ciśnienia bo takie pieprzone makarony to za niedługo nie wyjda na boisko z powodu globusa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem jak wy ale jestem taki wqrwio,ny że normalnie az słów mi brak.POo prostu nie da sie opisac mojego stanu ducha jako kibica z Krakowa!!!!!

<span style="color:red;">[ciach!]</span>li'ć Lazio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic dziwnego, że Lazio ma lepsze dojścia w FIFie, a Wisła nie ma nic do powiedzienia, bo wszyscy pamietają o tym jak na tym stadionie Baggio dostał nożem od jakiegoś barana. Niedawno na CNN w informacjach sportowych był krótki materiał o meczach Wisła-Lazio i jedyną rzecz jaką pokazano na temat Wisły był nóż odbijajacy się od głowy Baggio, ani słowa o ostatnich dobrych występach. Nic też dziwnego że Lazio nie chce tu grać i wykorzysta każdą okazję do tego. Nawet jeżeli mecz na stadionie Wisły się tylko odwlecze to i tak jest to jakaś forma zemsty na Wiśle.

Może to jednak wyjść Wiśle na dobre - może Żurawski wydobrzeje do tego czasu.

moze tez kibice zmadrzeja do tego czasu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasperczak "Chcieliśmy ten mecz zagrać w piątek, na co zezwala regulamin UEFA. Lazio jednak nie zgodziło się, twierdząc, że wynajęty samolot czarterowy musi oddać już w czwartek"

chciałbym to sprawdzic czy to prawda z tym samolotem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panienkom z Lazio zimno sie zrobiło i do domku chcą wracać.

Kasperczak  "Chcieliśmy ten mecz zagrać w piątek, na co zezwala regulamin UEFA. Lazio jednak nie zgodziło się, twierdząc, że wynajęty samolot czarterowy musi oddać już w czwartek"

chciałbym to sprawdzic czy to prawda z tym samolotem

Właśnie, ścieme taką walą że szkoda gadać :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najciekawsze jest to że wczoraj Wlosi zgodzili sie na mecz 5 marca a dzisiaj sie okazalo ze za tydzien tez nie moga grac poniewaz akurat 5 marca maj mecz puchrowy z Roma ktorego nie moga przelorzyc.....

....onie chyba na walkowera licza.....ale mnie wkur....Ci Wlosi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem istne chamstfo i ponizanie Polakow - w Rzymie pokazali ze POLAK POTRAFI, to musieli znalesc inny sposob, zeby udupic. Dla slabego to i boisko za twarde :twisted:

Albo to z ta podgrzewana murawa !!!! przeciez w polsce nie ma takiego

bash: podgrzewane_boisko: command not found :(

POzdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie by nie grali i tak wygra wisła a to czy w wiedniu czy w krakowie to tylko jest roznica jak wysoko .....np. w krakowie 4:1 a w wiedniu 2:1 oczywiscie dla wisły :)

w wiedniu to wisla wdepcze wlochow w murawe jak to zrobil kiedys Chrobry z turkami ;) :P

takze prosze zkorygowac swoja prognoze na 4-0 dla wisly w wiedniu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi