matek55 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam zastanawiam sie nad kupnem głosników i nie wiem co wybrac zależy mi zeby był fajny bass:]który zestaw bedzie lepiej grał ? a to wchodzi w gre http://www.skleptonsil.pl/go/_info/?id=565 i http://www.proline.pl/shop.php?prodid=CT+5.1+GW+PG+500THX czekam na odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 To zupełnie różne głośniki ;) te kolumny to raczej jak spory pokoik masz i głównie muzyki słuchasz-tamte creativki będą myślę także świetne do gier i filmów. Bas i na jednych i na drugich będzie na pewno bajka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ogólnie to chce jakieś fajne stereo :] filmy ogladam ale na efektach mi nie zalezy. Co myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 hmmm weź pod uwage że creative są aktywne-podłączasz i grają a do tych musisz sobie jeszcze jakiś wzmacniacz sprawić-dodatkowe koszty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 mam wzmacniacz Radmor 5102-TE .wiec chyba sobie poradzi z tymi kolumnami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wybierasz między pseudo-kolumnami a tandetnymi kolumnami ;-) Ja bym zdecydowanie wolał te tandetne, tzn. Tonsile. Ale za 600zł to już można szukać przyzwoitych 2-drożnych monitorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 A jakie to s te 2 drożne monitory ?czemu juz nikt nie pomoze mi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Bo ludzie, którzy się na tym znają, wiedzą, że kolumn trzeba posłuchać przed zakupem ;-) Zobacz ten wątek: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p=2489892 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyros Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 To ja w takim razie polecam Ci Logitechy Z-2300. Sam posiadam taki zestaw już od 2 miesięcy i jak narazie jestem z nich bardzo zadowolony, bass mają wspaniały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 logiteh odpadaja . Chyba chce wybrac pomiedzy tymi 2 modelami :) prosze pisac co bedzie lepsze :] ogólnie slycham duzo muzy i nie wiem czy muzyka dobrze brzmi na 5.1 . ? a filmy to w słychawkach raczej ogladam:)a czy moj radmor pociagnie te Tonsile prosze pisac co lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...