mari0o Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam, Jak w temacie. Jaka jest możliwość 'wysterowania' dwóch kart dźwiękowych w windows xp. Zależy mi na tym by na zintegrowanym realteku odtwarzane były dźwięki z windows, muzyka, filmy, youtube itp a na Audigy 2 ZS do której mam podpięte słuchawki i mikrofon, chce odtwarzać dźwięki z gry (CS:S i AA) i TS (z tym sobie poradziłem) Wiem że można w panelu sterowania ustawić domyślny sterownik dźwięku ale to nie rozwiązuje do końca problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 jezeli programy maja wlasne miksery to powinno dac rade. przynajmniej ja tak sobie radze z AC97 i SbLive (Windowsowy mikser i kX z wtyczkami profx) aha, od razu mowie ze kX'y nie osluguja EAX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari0o Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 no właśnie.. w TeamSpeaku ustawiłem sobie urządzenie odtwarzania/nagrywania ale w grach za cholerę nie wiem jak to zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 gry korzystają z domyślnego sterowniga dźwięku w windowsie. spróbuj pobawić się w plikach konfiguracyjnych tych gier, może tam da radę to zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 albo przestaw dzwiekowke w systemie, gry pojda za windowsem. a odtwarzacze muzy ustaw recznie na ta 2ga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...