-=Maq=- Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A moze ktoś z forumowiczów jest fanem kosza, a nie tylko p. kopanej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 kiedys jak pokazywali wieczorami na tvn mecze ligi NBA to ogladalem kazdy mecz a teraz juz sie tym zbytnio nieinteresuje wole poogladac pilkie nozna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Nom szkoda, ze skasowali kosza :(:( byłó co poogladac, a tak zostaje mi tylko nba.com i NBA Live 2003 :D :D mogli by chociaz pokazac All-Stars Game i Slum Dunk contest :D :D :D albo od razu cały weekend All stars Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ja kiedyś dużo grałem i do tej pory bardzo lubię, ale robie się coraz starszy, a co za tym idzie coraz grubszy i coraz bardziej leniwy :( Czekam na ocieplenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Czekam na ocieplenie dokladnie... jak tylko sie zrobi wiosna to w kosza sama przyjemnosc grac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 :arrow: kiedys sie interesowalem sporo NBA (za czasow meczow w TVN), teraz juz nie bardzo. co do grania, to gram w kosza nadal, jak mam tylko czas... staram sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A ja jestem w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony. NBA jest zajebiste, a nasza telewizja woli <span style="color:red;">[ciach!]</span>e kolarstwo w ktorym i tak nic nie zdobywamy. Szkoda gadac. Wkosza sam lubie pograc zwlaszcza na asfalciku jak jest cieplo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 He ja uwielbiam ten sport, a kolejna wygrana Lakersó to dla mnie powód do dumy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no ja też nie mogę się doczekać ocieplenia :twisted: , a co do NBA i naszej "kochanej" Tv to wolę się nie wypowiadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Racja. Eurosport nam oferuje troche pilki, f1, tenisa i kolarstwa, zima raczy nas biatlonem. A gdzie inne sporty. Jest ich duzo a tu guzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 FUTBOL!!! Nigdy za dużo futbolu w TV :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A idź mi z <span style="color:red;">[ciach!]</span>ym futbolem :evil: Jedyna forma futbolu jaką lubie to FIFA. BTW: jak tak cała Polska chce być pro zachodnia to powinniśmy znacznie więcej grać w kosza :) (przeciętny amerykanin obraziły siegdybyś mu zaproponował p.kopaną :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ja lubie grac w kosza ale ostatnio mam pecha i 2razy skrecilem noge a jak sie gra w kosza to prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Bo to trzeba sie umiec poruszac po boisku, w biegac sie trzeba nauczyc :D:D nom i rzucac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Niewiem jak wy, ale ja uważam,że najlepsze co w koszu to slumdunk i rzuty za 3punkty. To sprawia mi największą frajde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 mi największą frdjde sprawia cała gra, obojętnie co by się nie działo to: GRA W KOSZA RULEZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Kosz śmierdzi (zwłaszcza ten na śmieci jeśli jest nie opróżniony) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Weź no spadaj na drzewa mikaelus bo specjalnie załozyłem tego topica dla tych co lubią kosza, a nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonych maniaków piłki nożnej :evil: :evil: BTW: moze w wakacje mały zjazd forumowiczów na gre w basketa? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 BTW: moze w wakacje mały zjazd forumowiczów na gre w basketa? :) bardzo chętnie, może być w katosach (mam niedaleko). Asem może nie jestem, ale coś tam gram :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 FUTBOL!!! Nigdy za dużo futbolu w TV :DA właśnie, że zadużo :evil: Nawet na stacjach sportowych (Eurosport, Polsatsport) ciągle tylko piłka kopana. A ja chcę rajdy, NASCAR, F1 no i trochę NBA + NHL też by było miło :) . W zimie jeszcze narty 8) . Najbardziej wkurza mnie Eurosport jak jest rozgrywany rajd (RSMŚ) to relacje są albo o 1.15 w nocy albo o 8 nad ranem grrrrrr kiedyś były ok 22-23 i przeszkadzało :evil: . A piłka jest naokrągło w najlepszych porach (primetime). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Yeah! I LOVE THIS GAAAME! Na DSFie puszczaja czasem jeszcze meczyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Jak myślicie Lakersi wdostaną siedo playoffów? Ja jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ostatnio zaczeli wygrywac i maja juz wyzsze miejsce na zachidzie niz jakies 3 tygodnie temu, wiec bardzo chciałbym a by weszli. Moze Jacksonowi uda sie zdobuc 4 puchary NBA pod rząd.:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 moim skromnym mrzeniem jest, żeby lakersi pobili rekord bullsów Tak z 8 mistrzostw pod rząd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 pewnie teraz się naraże, ale trudno. Mam szacunek do jacksona, ale i tak nie lubie lakersów, a najbardziej ich "gwiazdy" kobe'go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ja bym se bardzo chetnie poogladal NBA NHL ale oczywiscie polska telewizja woli wyemitowac cos innego :( (choc mozna ich zrozumiec to by byla troche droga inwestycja i watpie zeby sie zwrocila :twisted: ) NHL to jeszcze mozna jakos znalesc na "inntych" stacjach TV ale NBA .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Pompej nie narazisz się ,masz prawo lubić(nielubic) kogo chcesz ale kobe ostatnio jest "in the zone' i love this game Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Niewiem, czemu wszyscy mówią Kobe? SHAQ ATTACK jest najlepszy :) Pompej - nikomu się nienaraziłeś. Ludzie mają różnych faworytów :) Moje ulubione druzyny z NBA to 1. Lakers 2.Wizards (staruszek Jordan stara się ;)) 3. Raptors (Carter i jego czadowe slumdunki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Moja wielka trójca to: 1. Bulls z 1996/1997 2. 76ers z Dr. J Eh to były czasy :cry: :cry: :cry: 3. Lakers z 85' jesli sie nie myle A obecnie: 1. Lakers, siakos tak mam słabośc od Jacksona. 2. Wizards - z jakiego powodu wiadomo: His Airness, The Air 3. Orlando Magic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Kobego nie lubie. Wkurza mnie zarozumialec. Krepuje go ze jest w cieniu Shaqa. Najlepsze paczki i najlepszy zawodnik Tracy McGrady. Lubie tez paczki Steva Francisa (przy jego wzroscie takie paki) Kevin Garnet no i Chris Webber. Jordan powinien juz wnuki bawic. Na meczu gwiazd 2002 poprostu sie osmieszyl. Ale to jego zycie i kariera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...