Matrich Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Mam mały problem, chce kupić nową karte ale niestety nie wiem jaką. Mam tak Intel Celeron 2,8 GHZ AGP x8 :( 1 GB ram ddr 400 kingston radek 9250 Myśle nad radkiem X1650 512 MB on kosztuje 350zł i nad jakimś chłodzeniem mój budrzet to 500 zł + chlodzenie. Moje aktualne chłodzenie to 200W [ciach!]o dokładnie Model No: FSP 200W ak myślicie ? Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Matrich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Jest w ogóle sens ładowania nowej karty w tego złoma?? Różnica w wydajności będzie napewno, ale niezbyt duża. Nowszych gierek płynnie na pewno nie odpalisz. Edytowane 24 Czerwca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrich Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 A ile by nowy procek kosztował? bo jak nowy procek to nowe wszystko ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Możesz przecież posprzedawać wszystko, a za 1000zł już niezły zestawik byś żłożył - na pewno będzie dużo wydajniejszy od tego co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrich Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 A jaki procesor jest dobry a nie dorgi za bardzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Semprona 3000+ na sAM2 można dorwać już za ~120zł. Do tego płyta główna Abit KN9 za ~240zł i 1GB RAMu DDR2 Kingston za ~150zł. Plus zasilacz Delta DPS-350AB - 55zł (Allegro) i k. graficzna Palit GF7600GS Sonic PCI-E za 288zł. BTW powinieneś założyć ten topik w dziale Co kupić, a nie tutaj. Edytowane 24 Czerwca 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrich Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Przepraszam... nie wiedziałem :) a takie pytanie za ile bym mojego intela sprzedał? okolo 100 zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Poszukaj na Allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Wszystko zależy oczywiście od tego ile kasy jesteś w stanie wydać na nowego kompa. Według mnie jest jest jeszcze opłacalne wsadzenie radka 9800pro, ostatnie ceny spadły na allegro poniżej 200 zł. Sam mam takiego w drugim kompie (nie tym z podpisu) i na Athlonie 2600 i 512 ramu spokojnie idzie pograć, może nie w max detalach, ale raczej nie mam problemów. Mimo wszystko zainwestowałbym w taką kartę. Różnica w stosunku do 9250 będzie na pewno duuuuuża. Do tego kompa wstawiałem różne karty i naprawdę do wspomnianego radka się nie da nic porównać. Wybór oczywiście należy do ciebie. EDIT: oczywiście nie na tym zasilaczu :) Fortron 350W powinien wystarczyć, przynajmnie na razie. Edytowane 24 Czerwca 2007 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrich Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 A takie pytanie czy jakąś płyte głowna i dobry intel Core2 Duo ? żeby naprzykład? Czy w ogole intel Core2 Duo są dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...