[Misiek] Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kurde niby mówicie, że 8600GT warto, ale tutaj w sumie 7900GS niekiedy ma dość sporą przewagę :| Ma ktoś jeszcze jakieś testy porównawcze pod ręką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dysponuje ktoś linkami do testów gdzie przedstawiona jest karta 7900GS w stosunku do gier ? ...takie słupki jaki fps można uzyskać w zależności od ustawień, ewentualnie wykresy porównawcze obu kart w temacie lub innych - w podobnym przedziale cenowym. Dziękuję z góry. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 na egieldzie ostatnio zrobili drugą odsłonę testu 7900GS vs X1950P , tam jest dużo słupków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Prosiłbym o konkretne linki, póki co znalazłem: http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2468-43 http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2468 ...jednak wykresów porównawczych brak - chyba, że coś przeoczyłem. Dziękuję z góry. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Są przecież wykresy. Wystarczy kliknąć na jakąkolwiek grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Przeoczyłem to, przepraszam za problem i dziękuję za odpowiedź. Mile widziane także inne testy oraz artykuły. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...