Katelo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam! Mam pytanie, czy Toshiba Satellite A200-14E jest warta swojej ceny (3699zł)? Czy może inny z podobnymi parametrami? Proszę o odpowiedź, Pozdrawiam, Katelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja bym raczej się skłonił na Asusa S96S, za 4k dostajemy naprawdę mocniej wyposażoną platformę tylko jak z jakością wykończenia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katelo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 4k zł nie wchodzi w grę. Szukam laptopa do 3 500zł, 3,7k to absolutne maksimum. Ceny notebook'ów do jesieni wzrosną czy spadną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LANbat Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam Ja ostatnio kupiłem sobie notebooka firmy HP dv6271pl C2D T5500 15,4 TFT BV 1GB 120GB NVidia DVDRW LS WLAN BT WC RC VistaHPrm .Jestem zachwycony gry i multimedia chodzą bez problemu jakośc obrazu super !!.Dodam ze kupiłem go za bardzo dobrą cene w eMarket .Dostawa z dnia na dzien i bardzo fajna obsługa gorąco polecam link : http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C2163941 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Katelo ceny w sierpniu mają niby spaść (szczególnie C2D) więc laptopy z tym procem też powinny zejść w dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...