D.rek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam. Od 2 lat używam Bitdefendera.. Teraz jest to wersja 9 prof plus... Ostatnio zauważyłem, że zajmuje on ponad 300MB pamięci RAM (normalnie po starcie ok 200MB a teraz 550 i więcej) !! Przy starcie systematycznie ładuje co raz więcej "siebie" do rammu. Powiązałem ten fakt z penwym ostrzeżeniem, co kiedyś mi wyskoczyło - że jakiś tam błąd spowodował.. nie robiłem sobie nic z tego.. Ponieważ mam 2 BG ramu zauważyłem to przez przypadek.. Przeskanowałem na kilka sposobów kompa i jest czysty.. Porządek na twardym jest,, w rejestrze też lśni.. Po deinstalacji i ponownej instalacji po kilku uruchomieniach problem wraca.. Teraz przeskoczyłem na demko wersji Bitdefedner 10+ i jest to samo.. Moje pytanie - co może być tego przyczyną?? Program sam rozpoznaje ilość ramu i sam więcej używa, czy jednak coś niemiłego mnie czeka?? Zaznaczam, że to jest pewne, że ten antywirus mi tyle zjada ramu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...