Skocz do zawartości
pyton27

Trzy Panele Który Wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukałem trochę na forum, pare ciekawostak się dowiedziałem pogoglowałem i pozostały trzy lcd nad którymi się zastanawiam, może forumowicze doradzą który warto kupić. Monitor będzie pracował w domu tak wiec troche gier, jakiś film i autocad. Monitorki które zostały to :

1) IIYAMA ProLite E2200WSV

2) Samsung SM226BW

3) belinea 22WAL

Może ktoś miał do czynienie z nimi i coś doradzi

Pozdrawiam Jerzyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, poszukałem trochę na forum, pare ciekawostak się dowiedziałem pogoglowałem i pozostały trzy lcd nad którymi się zastanawiam, może forumowicze doradzą który warto kupić. Monitor będzie pracował w domu tak wiec troche gier, jakiś film i autocad. Monitorki które zostały to :

1) IIYAMA ProLite E2200WSV

2) Samsung SM226BW

3) belinea 22WAL

Może ktoś miał do czynienie z nimi i coś doradzi

Pozdrawiam Jerzyk

ja bym brał samsunga, iiyame miałem belinee widziałem (to to samo co iiyam)

jesli nie chcesz dopłacać to poczekaj na samsungi 223BW 2232GW albo 216BW(21") będą tańsze od 226BW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak z ciekawości sie podepnę, czy ktoś z posiadaczy Samsunga SM226BW może powiedzieć cos o pracy w środowisku CAD? Jak w porównaniu do CTR'ow to wygląda? Miałem okazje pracować na kilku monitorach LCD w CADzie, ale na każdym występował denerwujący efekt drgania/migotania elementów rysunku takich jak HATCH. Trochę to było denerwujące i męczyło mi oczy przy pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi