case Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 co powiecie na ta cene 8O dzisiaj sobie kupilem w proline :) pamieci to te same elixiry 6ns ktore 3 tygodnie temu kupilem w tym samym sklepie za 165zl :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 hmm... tanio :lol: jak tak dalej pujdzie to pamięci będą dawane gratis do proszków do prania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A ja jestem ciekaw do ilu te ramy zejda. Jak 512 333 bedzie kosztowac ponizej 200zl to sie skusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ja bym się tak nie cieszył - zajrzyj sobie na oślą łączkę - co ludzie piszą o proline. jakby coś ci się zyebało z twoimi kostkami - to pluł sobie będziesz w twarz, że nie kupiłeś tego 10 zł drożej ale w innym sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 W Krakowie te kości idą jako noname w Action - dzisiejsza cena - 120 zł :D i spada ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a ja za to goowna w listopadzie dalem 320pln kurde teraz mial bym za ta sama cene 512 i to lepszych jaki ten swiat niesprawiedliwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 129 zllek ?? 8O ja cie krece zarabiscie tanio. jak sprawdzam od czasu do czasu sklepy internetowe to tam sa po 220-280. tez bym tak chcial :) :) :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 o w pipę, jak tanio!! :/ Ja niestety nie mam po co, ale wy wykupujcie je jak mozna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ehh ja mam te elixiry za 132zl ale za to od sprawdzonej firmy:] a dwa tyg temu kupilem te same pamieci za 160zl:[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...