yotomeczek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Co te Ballistix'y tak padają ąz boje się w nie zainwestować :/ a Wy to bezpośrednio do USA wysyłacie ??? Ile wtedy wynosi wysyłka list polecony do 350g priorytet 18,x0PLN (zwykły 13,xx) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Z e-mailami u cruciala jest slabo. Jednak live chat jets wspanialy. Dopiero uzywajac go dzisiaj sie dowiedzialem ze moja paczka doszla i kasa tez. nawet mnie mailem ni epoinformowali. Za 48h bede mial swoje 4x1 ballistixy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramek99 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Kumpel w stanach właśnie Kupił mi ballistixy 2x1 800. I mam pytanie, w razie awarii wysyłacie musze to wysłać do USA ? (tam zostały kupione), czy mogę np. do UK ? Jak to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Mozesz do UK. Moje byly kupione w newegg, a odesłalem do UK. Potrzeba tylko numer seryjny, wiec nie wyrzucaj pudełka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...