Skocz do zawartości
ConfusioN

Canon Ip 2000 + Nowa Głowica

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem drukarke na allegro Canon ip 2000 jako nie sprawną, kupiłem też osobno od znajomego nową głowice do tej drukarki. Drukarka nie wykazuje żadnych błędów, żadnych komunikatów o błędzie, świeci cały czas na zielono.

wkładam papier, daje drukuj, drukarka wciąga prawidłowo papier, głowica cały czas chodzi, wszystko tak jakby poprawnie drukowała ale mimo to kartki wychodzą czyściutkie jak łza, czyli białe : / Miał ktoś podobny problem?

Oczywiście czyszczenie dysz i cała reszta gamy już zastosowałem, tylko że ona nie pluje z siebie ani pikrolitra tuszu. Dzieje sie to przy kolorowych wydrukach jak i czarnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki sam problem, tusz jest, na glowicy na dole, az plynie, a na kartke nawet 1/10000 kropelki nie poleci, wnioskuje, ze głowica poszla i nie wystrzeliwuje na odpowiednia odleglosc i zalega(czyscilem nad para itp., nadal to samo). Jak to rozwiazlem? kupilem nowa drukarke(brother 330c), bo kupownie glowicy jest bezsensu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie ale to nie głowica, ja kupiłem na allegro drukarkę uszkodzoną, dokupiłem tanio nową zapakowaną głowice do niej i nie drukuje

to jest wina drukarki tylko nie wiem gdzie jest dokładnie leży problem, bo ani nie miga, ani nie podaje komunikatów... sam już nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi