tyranxp Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam,przez co jakiś czas lubię w wolnych chwilach zetknąć się ze świeżym powietrzem a mianowicie lubię biegać .Zawsze biegam nie mając coś przy sobie np. MP3.Więc padło mnie do głowy kupna jakiejś słuchawek do biegania. I proszę was o pomoc kupna takich typu słuchawek "do biegania". Posiadam komóre z słuchawkami ale w tym zestawie zawierało słuchawki douszne,chciałem dokupić jakiś pałąk do tego ale obawiam że jednak trudno jest znaleźc czegoś takiego :? .Dlaczego pałąk ???Dlatego że takie słuchawki ledwo się trzymają i czasami wypadają :blink: .Chciałbym aby w miarę te słuchawki trzymału nieco dociśnięte odrobine do ucha. Chyba wiecie gdzie takie coś można znaleźć i nie wiem czy da się jakość kupić słuchawki podłączając je do komóry :unsure: . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 a probowales tasma klejaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zalezy do jakiej kasy. Ja polecam Koss Sporta Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja mimo wszystko sony ex71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Sennheiser PMX60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) A czy wiecie gdzie mogę znaleźc sam pałąk tylko to mi jest potrzebne,gdyż chce sluchawki od komóry je przymocować do pałąku (jakość jej zmodernizuję :D ). Gdyby nie to to jeszcze bym musiał kupić jakiś odtwarzasz MP3 :( . A co do taśmy sam nie wiem co powiedzieć nie potrafię to jakość poradzić z tym :( ,trudno się trzyma i czasem oddala od ucha słuchawki co zatem spada głośność muzyki . Moja komóra to BENQ S82 . Edytowane 25 Czerwca 2007 przez tyranxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Na allegro na pewno znajdziesz adapter do zwykłych słuchawek, a słuchawek z pałąkiem masz do wyboru do koloru na allegro. nawet douszne ep-630 nie będą wypadać podczas biegania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 A jak nie bedzie adaptera to nozyk, lutownica czy na skretke i dawaj. ep-630 powinny ci robic skoro nie irytuja sie "telefonowe sluchawki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winuhux Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja do biegania/jazdy na rowerze korzystałem z logitech sport headphones. całkiem ładnie grały i ładnie wyglądają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyranxp Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja do biegania/jazdy na rowerze korzystałem z logitech sport headphones. całkiem ładnie grały i ładnie wyglądają. O ile się nie mylę chodzi o te słuchawki :) : ...jeśli chodzi o wygląd to popieram ale jak o jakość/dźwięk to odpada :sad: przynajmniej tyle się dowiedziałem od kolegów są za ciche a dla mnie to poważna sytuacja :huh: . Ale powiedźcie czy nie ma w jakiś w sklepach żeby był sam pałąk jako akcesoria do słuchawek,bo tylko to mi zależy i nigdzie nie umiem jej znaleźć (męczę się z tym już prawie 1 dzień :mur: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wątpię żebyś dostał coś takiego oddzielnie. Poza tym kombinujesz strasznie - dużo prościej kupić po prostu jakieś słuchawki z pałąkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A jak nie bedzie adaptera to nozyk, lutownica czy na skretke i dawaj. ep-630 powinny ci robic skoro nie irytuja sie "telefonowe sluchawki" nie kupuj dokanalowek do biegania bo bedziesz slyszal swoje kroki w postaci malo przyjemnego "basu", troche to irytuje, no chyba ze masz buty z amortyzatorami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...