welyk Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 mam pytanko o jakies ciekawe, w miare świeże tytuły, coby mozna pojeździc bolidami F1, mam EA F1 2002 oraz GP4 ale te gierki juz leciwe, moze polecicie coś nowszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz90 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 rFactor z modem FSONE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja się gorąco zagrywam w F1 Challenge 99-02 z modem na sezon 2007 ! Naprawdę polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Gdzie mozna rFactor kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 poproszę w takim razie o linki do patchy do F1 na nowsze sezony, szczegolnie 2007, gdzies tutaj w temacie o F1 były linki do patchy ale cos nie mogłem nic sciagnac rozsądnego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zależy czy masz kierownicę :) ale ogólnie z F1 polecam rFactor i mody do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 liveforspeed, pooglądaj filmiki na youtube, www.liveforspeed.pl www.liveforspeed.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 f1 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 rF i mody do niego. nie dosc, ze bedziesz mial f1 to i cala mase innych serii i to calkowicie za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 oojj a o toca race driver 3 zapomnieliscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 oojj a o toca race driver 3 zapomnieliscie ;)No jesli to jest gra warta grania to ja nie mam pytan. Z tych co sa w obiegu to wymienia Panowie : -rFactor i mody -GTR2 + mod -F1 99-02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Live For Speed!!!! Posiada aktualnie najlepsze odwzorowanie fizyki... http://www.youtube.com/watch?v=dRdF0wOBi4w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 szpachla sprecyzuj jeszcze co dla ciebie znaczy "najlepsze", oprócz tych filmików mialeś z tym do czynienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 rFactor i mody do niego: -ISI BMW 07 -CTDP 2005 -FSONE 1.2 -F1 79 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 szpachla sprecyzuj jeszcze co dla ciebie znaczy "najlepsze", oprócz tych filmików mialeś z tym do czynienia? czy miałem do czynienia ??? :) stary, gram w demko już od roku i jeszcze mi sie nie znudziło. To nie jest jakaś tam ściganka, ściągnij demko, podłącz kiere i zobaczysz o czym mówie. Prawdziwi kierowcy F1 to testowali, opinia jednego: "bardzo realistyczne, chciałbym pobawić sie z ustawieniami samochodu" :) www.liveforspeed.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 szpachla, po co mi demko skoro mam S2? co do pierwszego postu, tylko rFactor + mody !! do tego netKar PRO, najlepsza fizyka i czucie samochodu z jakim mialem do czynienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) trzeba było tak odrazu :) ściągam netKara Edytowane 28 Czerwca 2007 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Zresztą w niedawnym newsie było o 100 limitowanych kompach BMW&Intel które maja na HDD rFactora cyt."znajdzie się jeden z najbardziej realistycznych symulatorów wyścigów Formuły 1 – gra rFactor." :) :-P Ultimate Racing PC od Intela Edytowane 28 Czerwca 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...