persen Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) EPP - przystosowanie do m.in. AM2. http://www.gral.pl/preview/DDR2DualChannel...DualDDR2CL4_06/ A memki to wolę 800 MHz. Do osób mających Freezer 64 Pro PWM: czy pasta, która na nim jest wystarcza, czy kupić np. ARCTIC SILVER 5 za 15 zł? Edytowane 6 Lipca 2007 przez persen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
persen Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Dwa ostatnie pytania :) 1. Czy ta: http://www.allegro.pl/item214820712_am2_at...isbane_box.html wersja procka z napięciem 1.25 będzie się dobrze kręciła (bo chyba są wersje z wyższym napięciem)? 2. Jakie najlepiej kupić pamięci 800 Mhz jeśli nie zależy mi na benchmarkach ale na wydajności w grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 1. NAPIĘCIE ZASILANIA RDZENIA 1.25 V . Czytać nie umiesz :lol2: 2. Wydajność w grach nie, kręcenie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
persen Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 1. Nie znam się - proszę sie nie śmiać. Chcę po prostu wiedzieć czy są różne wersje 3600+ Brisbane jeśli chodzi o "napięcie zasilania rdzenia" i czy ta jest dobra do O/C. 2. A więc jakie memki są odpowiednie do gier i O/C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Podobno też się dość ładnie kręci. A co do memków, to tu wystarczą Kingstony Elpida 667. Jeśli te kilka punktów w benchmarkach Cię nie zbawi, to bierz coś na 667. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
persen Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Też się ładnie kręci? Czyli są inne modele. Możesz napisać które są "te lepsze" . Wolę dopłacić kilkanaście złotych więcej i mieć tego lepszego Brisbane'a 3600+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 X2 3600+ kręci się bosko :D (zlookaj w sygnaturke) IMHO brac najniższego bo wszystkie do tylu samo dochodzą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Chodziło mi o tego z niższym napięciem (EE), że też się podobno kręcą tak jak te z odrobinkę wyższym napięciem. Zaraz przejrzę o nich temat i zerknę na ich osiągi. Może trochę zamotałem. Też się kręcą bardzo dobrze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
persen Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Dobra krótka piłka :) Czy wg was tego procka z linka da radę podkręcić do 2.9 - 3 GHz. Co do pamięci to niewiele droższe od tych Kingstonów są te: http://allegro.pl/item215571616_a_data_2x1...00mhz_dimm.html Warto je kupić, myśląc o O/C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Dobra krótka piłka :) Czy wg was tego procka z linka da radę podkręcić do 2.9 - 3 GHz. Co do pamięci to niewiele droższe od tych Kingstonów są te: http://allegro.pl/item215571616_a_data_2x1...00mhz_dimm.html Warto je kupić, myśląc o O/C? Bardzo prawdopodobne, że na tyle uda się go podkręcić. Na hmm 2,6- 2,7 powinienien nie mieć żadnego problemu. Ramy myślę że OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
persen Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Dzięki za zainteresowanie. A tak zbierając wszystko do kupy to mam jedno pytanie, którego wcześniej nie zadałem, a jest chyba najważniejsze. Czy podkręcony do 2.9 GHz 3600+, te memki A-Data i podkręcony trochę Palit 8600Gt Sonic nie będą sie wzajemnie ograniczać? Chciałbym wycisnąć z tej grafiki co się da. Kompletnie nie zależy mi na benchmarkach, sprzęt ma być po prostu wydajny w grach i - tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Nic nie będzie sie ograniczało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...