WirusPL Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mam prozbe do uzytkownikow tej wlasnie karty, mam maly problemik poniewaz dostalem od kumpla wlasnie taka karte, lecz jest uszkodzona i tu wlasnie prosze o posiadacza takiej karty najlepiej o zdjecie dwuch elementow oznaczonych Q4 i Q6 (dolny prawy rog karty) zebym mogl zobaczyc jakie maja oznaczenia lub zeby ktos napisal co na tych dwuch elementach pisze Chcialbym jeszcze uruchomic ta karte a jak bede wiedzial co to za elementy raczej mi sie uda :D Pozdrawiam i dzieki z gory Sry za pisownie, ortografie itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Sry za pisownie, ortografie itdFirefox ze słownikiem... Strona google.pl i odnośnik grafika... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://images.google.pl/images?hl=pl&q...3%B3w&gbv=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirusPL Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Firefox ze słownikiem... Strona google.pl i odnośnik grafika... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://images.google.pl/images?hl=pl&q...3%B3w&gbv=2 co do firefox'a to nie uzywam ale chyba zaczne :P a co do google to pprzeszukalem wszystkie strony, jest duzo zdjec ale kazde w malej rozdzielczosci i nie bylo widac tych elementow wiec sie zwrucilem tu Dzieki za info Grzechu :) Pozdrawiam Edytowane 25 Czerwca 2007 przez WirusPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 a co do google to pprzeszukalem wszystkie strony, jest duzo zdjec ale kazde w malej rozdzielczosci i nie bylo widac tych elementow wiec sie zwrucilem tuChyba nie całe google: http://www.ixbt.com/video2/images/over-200...200-275-500.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirusPL Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Chyba nie całe google: http://www.ixbt.com/video2/images/over-200...200-275-500.jpg kurcze link nie dziala :( a naprawde sprawdzalem kazde zdjecie ale moglem cos przeoczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Grzesiu dał Ci link do googli, wystarczyło zaznaczyć duże obrazki i poszukać: http://images.google.pl/images?q=5200+pixe...p;imgsz=xxlarge baj de łej. Firefox wskazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Chyba nie całe google: 2660384[/snapback] kurcze link nie dziala :( a naprawde sprawdzalem kazde zdjecie ale moglem cos przeoczyc Dziala - jak masz go w pasku adresu przegladarki, to ustaw tam kursor i wcisnij Enter, jakbys jeszcze raz chcial przejsc pod ten sam adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 ....... Sry za pisownie, ortografie itd :evil: A co to ma być? Uważasz, że "sry" uwalnia Cię od poprawnego pisania na forum? Popraw błędy. Każda następna wypowiedź przed poprawieniem błędów zakończy się ostrzeżeniem i blokadą możliwości pisania postów. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Tak BTW, to jest dużo tematów o 5200, nie mogłeś się do jakiegoś dokleić ? :arrow: To chyba największy jaki jest... Następnym razem użyj opcji "Szukaj". » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jeżeli nie chcesz FF to : 1. Słownik ortograficzny 2. Słownik języka polskiego Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirusPL Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 ech Każdy krytykuje, czepia sie a jednocześnie nie wnosi nic co by mi mogło pomóc do postu, sam spam Chyba jeden Costi mnie rozumie, że z obrazków z Google nic nie widać Do Venom'a Używałem opcji szukaj i nic nie znalazłem a podpinać sie nie bedę pod temat ktory wogole nie ma zwiazku z moją proźbą A może pisanie nowych postów jest zabronione ??? Nie czepiajcie się mnie i zrozumcie ze kilka godzin spedziłem przegladajac google i internet w poszukiwaniu zdjęcia tej karty które by było dla mnie odpowiednie zanim tu napisałem post Pozdrawiam all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 :evil: Nie dotarło? Ostrzegałem. 10% + 2 dni ZPP, zgodnie z cennikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...