Skocz do zawartości
WirusPL

Prozba Do Uzytkownikow Geforce 5200 Pixelview

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prozbe do uzytkownikow tej wlasnie karty, mam maly problemik poniewaz dostalem od kumpla wlasnie taka karte, lecz jest uszkodzona i tu wlasnie prosze o posiadacza takiej karty najlepiej o zdjecie dwuch elementow oznaczonych Q4 i Q6 (dolny prawy rog karty) zebym mogl zobaczyc jakie maja oznaczenia lub zeby ktos napisal co na tych dwuch elementach pisze Chcialbym jeszcze uruchomic ta karte a jak bede wiedzial co to za elementy raczej mi sie uda :D

Pozdrawiam i dzieki z gory

Sry za pisownie, ortografie itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firefox ze słownikiem... Strona google.pl i odnośnik grafika...

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

co do firefox'a to nie uzywam ale chyba zaczne :P a co do google to pprzeszukalem wszystkie strony, jest duzo zdjec ale kazde w malej rozdzielczosci i nie bylo widac tych elementow wiec sie zwrucilem tu

Dzieki za info Grzechu :) Pozdrawiam

Edytowane przez WirusPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie całe google: 2660384[/snapback]

kurcze link nie dziala :( a naprawde sprawdzalem kazde zdjecie ale moglem cos przeoczyc
Dziala - jak masz go w pasku adresu przegladarki, to ustaw tam kursor i wcisnij Enter, jakbys jeszcze raz chcial przejsc pod ten sam adres.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.......

Sry za pisownie, ortografie itd

:evil:

A co to ma być? Uważasz, że "sry" uwalnia Cię od poprawnego pisania na forum?

Popraw błędy. Każda następna wypowiedź przed poprawieniem błędów zakończy się ostrzeżeniem i blokadą możliwości pisania postów.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak BTW, to jest dużo tematów o 5200, nie mogłeś się do jakiegoś dokleić ?

:arrow: To chyba największy jaki jest...

Następnym razem użyj opcji "Szukaj".

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Edytowane przez Venom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech Każdy krytykuje, czepia sie a jednocześnie nie wnosi nic co by mi mogło pomóc do postu, sam spam

Chyba jeden Costi mnie rozumie, że z obrazków z Google nic nie widać

Do Venom'a

Używałem opcji szukaj i nic nie znalazłem a podpinać sie nie bedę pod temat ktory wogole nie ma zwiazku z moją proźbą A może pisanie nowych postów jest zabronione ???

Nie czepiajcie się mnie i zrozumcie ze kilka godzin spedziłem przegladajac google i internet w poszukiwaniu zdjęcia tej karty które by było dla mnie odpowiednie zanim tu napisałem post

Pozdrawiam all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi