Puchacz1 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam. Ostatnio mojego ojca trapi pytanie. Ja osobiście nie dokońca jestem wstanie odpowiedzieć na to pytanie aczkolwiek uważam, że jak na dzisiejszą technologie dostępną w polsce nie jest to jeszcze możliwe. A więc do rzeczy. Czy jest możliwe aby "zainstalować" program diagnostyczny do aut w komórkę i z niej korzystać jak z normalnego laptopa ?. Na moje oko to komórka jest za słaba + brak wejść ale jak tu ojca przekonać. Proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nie spotkałem się z czymś takim. Kable do auta są na COM lub USB, więc nawet ciężko byłoby podłączyć do telefonu, nie mówiąc już o jakiejś mini wersji programu diagnostycznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Szybciej do PDA (smartfona). Ale też nie słyszałem o takim czymś. Natomiast jakiś stary lapek IBM z małą matrycą i COM na luzie. I tutaj bym celował a nie udziwniał na siłę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Pda jak np loox n560 mają hosta usb jednak są 2 ale: -niektóre urządzenia nie sa obsługiwane przez host -oprogramowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...