UfoK Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Niemoge się zdecydować na telefon. Do wyboru mam Nokie 6510 i Panasonica GD 67. Oba telefony mi się podobają. Chciałbym jednak wysłuchać waszej opini na temat tych telefonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ja bym wybrał NOKIE mała i lekka ma to co potrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a ja odwrotnie wziolbym panasocnica :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 buhahahha!! ta nokia to jest przekret wszechczasow :> ma lade podswietlanie ale w dzien mi sie tylko podoba :> to jest po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y telefon tzn: siostra to ma i np gada sobie a on sie zawiesi i nie slyszy co ktos do niej mowi.. na odwrot dziala.. (3razy na 2miechy) ogulnie telefon mi sie nie podba <span style="color:red;">[ciach!]</span>wer z niego dlatego bralbym bez zastanowienia tego panasonicka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 panasonic ma jedna baaardzo powazna zalete - nie jest nokią a to dobrze swiadczy o wlascicielu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 panasonic ma jedna baaardzo powazna zalete - nie jest nokią a to dobrze swiadczy o wlascicielu... hehe, zgadzam sie a wracajac do tematu, to poszukaj testow na telefonia.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 No to już się prawie zdecydowałem. Chyba jednak będzie to ten Panasonic. Ale jeszcze chętnie bym zobaczył jakieś opinie. panasonic ma jedna baaardzo powazna zalete - nie jest nokią a to dobrze swiadczy o wlascicielu...hehe :lol: dresem nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 No to już się prawie zdecydowałem. Chyba jednak będzie to ten Panasonic. Ale jeszcze chętnie bym zobaczył jakieś opinie. panasonic ma jedna baaardzo powazna zalete - nie jest nokią a to dobrze swiadczy o wlascicielu...hehe :lol: dresem nie jestem. niepatrz juz na zadne inne opinie tylko bierz tego panasonica :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 No i jednak zdecydowałem się na tego Panasonica. I nie mam co żałować. No może dzwonki są troche kiepskie, ale co tam. Telefonik bardzo fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja mam starszy model panasonica (gd93). I mój next telifon to też będzie panasonic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Od czasów 3110 nie ufam noki. Motorolka nigdy mnie nie zawiodła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Zul Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 te dzwonki sa delikatnie mowiac pedlaskie za to grafiki sa fajowe i cala reszta tez jest ok. Ogolnie telefon jest bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 panasonic. nokia to dresiarski telefon, ma go milion ludzi w polsce. w lodzi co 4 osoba ma 6510. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Zgadzam się z tobą irnlng :-) Z moich znajomych ma ją co 3 osoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 panasonic!!!! NokiaDREStyle :D nokie są dla złamasów!!! qp siemensa, samsunga, panasonica, philipsa cokolwiek tylko nie Nokie!~~!~!~! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Brales zapewne w plusie :) Ja na twoim miejscu bralbym Sl45i w tej samej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 panasonic!!!! NokiaDREStyle :D nokie są dla złamasów!!! qp siemensa, samsunga, panasonica, philipsa cokolwiek tylko nie Nokie!~~!~!~! a co powiesz na 6310i ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 panasonic ma jedna baaardzo powazna zalete - nie jest nokią a to dobrze swiadczy o wlascicielu... o lol tak glupiego tekstu dawno nie slyszalem. Sam nie mam noki(siemna me45) ale zeby oceniac ludzi po telefonie to trzeba miec ostro nasrane w garze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mam nokie i dresem nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Zul Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 no to stwierdzenie jest dosyc sluszne poniewaz nikt nie chce miec czegos takiego samego jak maja inni ale jesli mialbym wybierac pomiedzy panasonic'iem a nokia platinum wzialbym nokie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Pewnie ze nokie. Pracuje w plusie i ten panasonic porazil mnie tandetnym wykonaniem. Ale kazdemu podoba sie co innego. Sam kozystam z nokii 8850 i jak narazie jestem zadowolony i to bardzo mam w niej to co potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...