dymy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 taki niby banalny temat - jak układać sobie playlistę w tym odtwarzaczu? 1. mogę odtwarzać utwory tylko z wybranego folderu tak jak ma to miejsce w większości odtwarzaczy? 2. jak mogę wykorzystać pozycję w menu Play music>Favourites ? 3. jak mogę wykorzystać pozycję w menu Play music>Playlists - bo wczytuję sobie w winampa utwory z wybranych folderów i zapisuje to w formacie playlisty (w tym otwartym folderze) ale niestety mimo iż playlisty są widoczne to po wybraniu jednej z nich wyświetlają się zawarte w niej utwory (najczęściej nie wszystkie) - a przecież po to układam sobie playlistę aby ją odtwarzać a nie przeglądać :/ 4. jak do chol..ry ustawić sobie kilka list utworów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 1. Nie, Sansa szereguje pliki wg. ID3 tagów - artysta, gatunek muzyki, album itd. 2. Można sobie dodać pliki do ulubionych przytrzymując przez chwilę przycisk OK podczas jego odtwarzania. Lista ich pojawi się w tym menu. 3. i 4. http://forum.mp3store.pl/index.php?showtopic=9075 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...