wojtasSdl Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam, noszę się z zamiarem kupna urządzenia wielofunkcyjnego do domu ale nie bardzo wiem co wybrać i na co zwracać uwagę. Zależy mi głównie na niskich kosztach użytkowania i jakości. Najprawdopodobnie wybiorę coś z tej trójki: 1. Lexmark X3330 2. HP DeskJet F370 3. Epson Stylus DX 4000 Czy moglibyście mi doradzić co wybrać?? Może być inne niż to które podałem ale wystrzegałbym się Brothera bo słyszałem o nim sporo niezbyt pochlebnych opinii. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jakich zlych opinii? chyba na temat podanych przez ciebie drukarek? Mam brothera 330c od 3 mc i moge polecic, jakosc skanera spokojnie mi wystarcza, drukuje ladnie(w poprzednich topic'ach mozesz zobaczyc jak) nawet na zamiennikach(activejet 49zl komplet), do tego na czarnym(30ml-11zl) idzie nieraz wydrukowac ok 700str., wiec jesli chcesz tanio drukowac to bierz 130c/330c/540cn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...