Songo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam, mam procesor c2d e4300 i nie mam jeszcze płyty głównej. Juz miałem zamiar zamawiać Evga 650i, do czasu gdy usłyszałem że płyty z chipsetem Intela bardziej nadają się do intelowskich procesorów i się lepiej na nich kręci. Czy to prawda ? Na której płycie lepiej podkręce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jak dla mnie to bajki słyszałeś... Evga to bardzo dobra płyta, tylko te napięcie na ramy nie za fajne. Na Twoim miejscu brałbym evge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Na której płycie lepiej podkręce ? To pytanie do wróżki nie do nas. Od siebie polecam tę płytkę Abit IP35-E. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez moradin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) gdyby nie to 2,1v na ram w EVGA to była by niezłym mobaskiem ;] A może Abit AB9??;] Ostatnio sie bawiłem tym czymś i bardzo fajna jest :) Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...