ath Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Copa América 2007, południowoamerykański turniej piłkarski zorganizowany przez CONMEBOL , który odbędzie się między 26 czerwca a 15 lipca. Po Copa América 2004 Południowoamerykańska Federacja Piłki Nożnej (CONMEBOL) przyznała organizację kolejnej edycji tej imprezy w 2007 Wenezueli. Zadecydowano, że weźmie w niej udział 12 drużyn, w tym 2 drużyny z Ameryki Środkowej (oficjalnie zaproszono Meksyk i Gwatemalę, jednak to tylko wstępne zaproszenie). Ostatecznie drugą drużyną ze strefy CONCACAF, którą zaproszono do udziału w turnieju jest reprezentacja Stanów Zjednoczonych. mecze w necie - http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html Enjoy. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 A nie bedzie czasami tych meczy w TVP2 jak to bylo ostatnio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 A nie bedzie czasami tych meczy w TVP2 jak to bylo ostatnio?Właśnie TVP się nie chwali i nigdzie w programie u nich tego nie ma, zawsze było w 2004 też, a teraz nie i na co ten abonament idzie to ja nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Na kanale sportklub - http://www.sportklub.pl/ (cokolwiek to jest) bedzie transmisja. :] Btw mecz zaczyna sie na nas czas o 0:00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Złodziejska TVP nas okrada, proste. A abonament przepijają, przejedzą, przehulają i tak to się kręci. IMHO TVP nie ma w swoim programie nic ciekawego do zaoferowania. W ogóle raczej rzadko tv oglądam teraz. BTW myślę, że Brazylia w Copa America nic wielkiego nie zawojuje... Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) sportklub jest na platformie n spylon masz w 100% racje i co do tvp i kanarinios Edytowane 26 Czerwca 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Coś czuję w kościach, że się delikatnie zdziwicie. OBY HEHE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Bardzo pozytywnie, na żadnym cywilizowanym kanale nie lecą nawet retransmisje. A człowiek pooglądałby sobie światowego footbolu ;] Bo to polska....:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Wlasnie niedawno spozywalem obiad i przegladalem sobie tv (swieto) i patrze a tutaj sportklub u mnie na kabowce jest i wcale nie mam n. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Wlasnie niedawno spozywalem obiad i przegladalem sobie tv (swieto) i patrze a tutaj sportklub u mnie na kabowce jest i wcale nie mam n. :lol2:Jeżeli masz aster to już od jakiegoś czasu jest sportklub ;) Pierwszy mecz Brazylii i przegrali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 eeeeh No i Brazylia pokonała w finale Argentynę 3:0. Wielka szkoda jak dla mnie bo właśnie kibicowałem tym ostatnim. Ale ten weekend był dla mnie wogóle pełen niespodzianek w sporcie. I to nie koniecznie miłych. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No teraz nie ma mocnych na Brazylię, mają tylu piłkarzy, że mogą śmiało grać i ogrywać każdego. Jednak się myliłem myśląc, że Canarinios nic nie zawojuje, a tu ci niespodzianka. Cóż, obstawiałem Argentynę, ale oni coś mają pecha, jak nie w MŚ, to w CA. Może się odbudują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 francja i tak by ich zgnoiła ;] wracając do tematu to szkoda argentyny :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No więc moje przeczucia były dobre... hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 top 10 goals - http://www.maxior.pl/?p=index&id=64167&0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...