Skocz do zawartości
ath

Copa America 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Copa América 2007, południowoamerykański turniej piłkarski zorganizowany przez CONMEBOL , który odbędzie się między 26 czerwca a 15 lipca.

Po Copa América 2004 Południowoamerykańska Federacja Piłki Nożnej (CONMEBOL) przyznała organizację kolejnej edycji tej imprezy w 2007 Wenezueli. Zadecydowano, że weźmie w niej udział 12 drużyn, w tym 2 drużyny z Ameryki Środkowej (oficjalnie zaproszono Meksyk i Gwatemalę, jednak to tylko wstępne zaproszenie). Ostatecznie drugą drużyną ze strefy CONCACAF, którą zaproszono do udziału w turnieju jest reprezentacja Stanów Zjednoczonych.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

mecze w necie - http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html

Enjoy. B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złodziejska TVP nas okrada, proste. A abonament przepijają, przejedzą, przehulają i tak to się kręci. IMHO TVP nie ma w swoim programie nic ciekawego do zaoferowania. W ogóle raczej rzadko tv oglądam teraz.

BTW myślę, że Brazylia w Copa America nic wielkiego nie zawojuje...

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo pozytywnie, na żadnym cywilizowanym kanale nie lecą nawet retransmisje. A człowiek pooglądałby sobie światowego footbolu ;]

Bo to polska....:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Wlasnie niedawno spozywalem obiad i przegladalem sobie tv (swieto) i patrze a tutaj sportklub u mnie na kabowce jest i wcale nie mam n. :lol2:

Jeżeli masz aster to już od jakiegoś czasu jest sportklub ;)

Pierwszy mecz Brazylii i przegrali :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No teraz nie ma mocnych na Brazylię, mają tylu piłkarzy, że mogą śmiało grać i ogrywać każdego. Jednak się myliłem myśląc, że Canarinios nic nie zawojuje, a tu ci niespodzianka. Cóż, obstawiałem Argentynę, ale oni coś mają pecha, jak nie w MŚ, to w CA. Może się odbudują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi