pluszak Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mam problem, którego nie mogę rozwiązać i nie wiem, dlaczego tak się dzieje. Stworzyłem stlone, na której raz są wyświetlane fotki innym razem ich nie ma. Stwierdziłem ze fotki nie lądują się np. po wyczyszczeniu folderu Temporary Internet Files a chociaż po jednym załadowaniu wyświetlają się juz bez problemu. http://www.woryty84.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mnie wszystko ładuje się bez jakichkolwiek problemów - przeglądałem za pomocą: - Opera [9.21] - Firefox [2.0.0.4] - IE 6 Sprawdź na innej przeglądarce - ewentualnie przeinstaluj/aktualizuj [do nowszej wersji] aktualną - może wina leży po twojej stronie... a raczej stwierdziłbym, że chyba na pewno… Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja tez mam fotki, wszystko jest OK! Fajne te domeczki masz, przytulnie :) Jak cenowo to wygląda? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszak Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Dzieki za pomoc spróbuje wejść jeszcze na moja stronke z innych komputerów. Cenowo 150 zł za dobę. W sprawie terminów lepiej zadzwonić. Dzieki jeszcze raz chłopaki Edytowane 27 Czerwca 2007 przez pluszak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...