XibalbaPL Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam! Na chwilę obecną mam config jak w podpisie, ale będe zmieniał grafę na Geforca 8800GTS, który napewno będzie poddany OC. W tej chwili mam MODECOMA MC400. Czytałem trochę o HuntKey HK-350AP i muszę powiedzieć, że zasilacz jest niesamowity, ale wolę wiedzić na 100% czy da radę nowemu CoNfiGu. Ewentualnie zastanawiam się nad Blue Storm II Fortron z tej aukcji allegro Wiem, że Be Qeuit 450W luzik mocna linia 12v ale cena też już koljne 50zł w górę. Xibi Choć z drugiej strony, czy jest sens zmiany jak narazie wszystko ładnie lata? A gier pod DX10 z prawdziwego zdarzenia jeszcze nie ma. Były by jaja jakby okazło się, że dla Crysis 8800GTS jest za słaby. Nic można gdybać B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 jaja takie mogą być ... ja bym nie ruszał, bo w sumie pod DX9 masz płynność zapewnioną, a kasa może pójść w błoto. Kupisz grafę , jak wszystko będzie jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ten HP uciągnie go z palcem w d... Nie ma co się bać :) No tylko powiedz czemu chcesz zmienić grafike?? Nie masz płynnosci na tym 7900GSie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...