Skocz do zawartości
XibalbaPL

Czy Huntkey Hk-350ap To Uciągnie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Na chwilę obecną mam config jak w podpisie, ale będe zmieniał grafę na Geforca 8800GTS, który napewno będzie poddany OC.

W tej chwili mam MODECOMA MC400. Czytałem trochę o HuntKey HK-350AP i muszę powiedzieć, że zasilacz jest niesamowity, ale wolę wiedzić na 100% czy da radę nowemu CoNfiGu.

Ewentualnie zastanawiam się nad Blue Storm II Fortron z tej aukcji allegro

Wiem, że Be Qeuit 450W luzik mocna linia 12v ale cena też już koljne 50zł w górę.

Xibi

Choć z drugiej strony, czy jest sens zmiany jak narazie wszystko ładnie lata? A gier pod DX10 z prawdziwego zdarzenia jeszcze nie ma. Były by jaja jakby okazło się, że dla Crysis 8800GTS jest za słaby. Nic można gdybać B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to:

Procesory

Płyty główne

RAM

Karty graficzne

Gotowe zestawy

Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Ten HP uciągnie go z palcem w d... Nie ma co się bać :) No tylko powiedz czemu chcesz zmienić grafike?? Nie masz płynnosci na tym 7900GSie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi