Katarzynka Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam. Od jakiegos czasu szukam jakiejs drukarki laserowej tak za ok 400 zl, ale nie mam pojecia jaka wybrac, czy moglby ktos jaka polecic? :) czy za tyle pieniedzy kupi sie w miare dobra kolorowa drukarke laserowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Za ta kase zadnej laserowki kolor nie kupisz, polecam atramentowke brother 330c juz za 329zl z wysylka :blink: , jesli chcesz laser mono SAMSUNG ML-2010P ~230zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 wlasnie nie chce za bardzo atramentowki bo na laserowce jednak troche wiecej stron wydrukuje :) no i szybkosc drukowania wydaje mi sie, ze jest wieksza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 A ile stron w mc drukujesz, ze tak wysokie wymagania 2k-3k? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 to zalezy, jednak potrafie wydrukowac jednorazowo ok 500 stron, a nie chce co chwila wydawac pieniedzy na nowy tusz itp (a mialam drukarki hp, canon oraz lexmark i w tych ostatnich to juz w ogole porazka :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) to zalezy, jednak potrafie wydrukowac jednorazowo ok 500 stron, a nie chce co chwila wydawac pieniedzy na nowy tusz itp (a mialam drukarki hp, canon oraz lexmark i w tych ostatnich to juz w ogole porazka :/)Kolorowej laserowej za takie pieniądze poprostu nie kupisz, więc raczej nic tu nie można doradzić, musiałabyś przeznaczyć na to conajmniej 2x tyle żeby móc kupić coś najtańszego z takich drukarek. Jeśli zaś chodzi o atramentówki to istnieją też ekonomiczne na pewno nie hp ani lexmark, ale np. Brother, komplet zamienników do takiego urządzonka (ogromnych, ponad 100ml = 2000str) jest naprawde niedrogi, ~40zł. Z szybkością drukowania niestety żadna atramentówka nie dorówna laserowej. --Edit-- Brother z atramentówek robi niestety tylko urządzenia wielofunkcyjne. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez mookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedzia Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 przy takich ilosciach stron ja bym sie zastanowil nad czyms z duplexem pierwsze lasery mono z duplexem zaczynaja sie od 600zl atramentowki (ip4300 jakies 330zl - ostatnio potaniala bardzo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 witam ponownie :) jednak zdecydowalam sie na kupno jakiegos urzadzenia wielofunkcyjnego :) zastanawiam sie nad tymi dwoma: http://www.wielofunkcyjne-laserowe-mono.ce...ung/scx-4200.cd http://www.wielofunkcyjne-laserowe-mono.ce...5_mfp_cb376a.cd i nie wiem ktora mam wybrac :) ktora byscie wybrali? :) albo jakies inne urzadzenie wielofunkcyjne polecili?:) a moze lepiej kupic zwykla drukarke laserowa + skaner? co o tym sadzicie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedzia Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 scx-4200 a dlatego bo: - tanszy wydruk - "sprytniejsza" - ladniejsza - bardziej wytrzymala - latwiejsza w obsludze - szybsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celevra Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Witam! Na Twoim miejscu przyjrzałbym sie jeszcze OKI B2500 troche droższa od HP ale wydaje mi sie że lepsza. Odezwij sie pomyślimy może nad jeszcze innymi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...