Songo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Witam, małe pytanie. Kupuję komputer ok. 6-10 sierpień, jak wrócę z wakacji. Czy niektóre podzespoły mogą zdrożeć ? Czy lepiej kupić jakieś teraz ? np. pamięc ? Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Songo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Lepiej kup we wrześniu. Ceny potrafią podskoczyć w wakacje. A potem opadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 No właśnie i w tym problem, bo chciałem sobie jeszcze te trzy tygodnie w coś popykać, a we wrześniu to już bardziej nauka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Ram kupuj natychmiast, jeżeli nie jest już za późno. Kingstony, czy Corsairy w górę, Goodramy jeszcze nie podskoczyły. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiul86 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 sorka ale o ile takie pamięci ram mogą isc w gure ?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jeżeli powtórzy się sytuacja z przed kilku miesięcy (o ile dobrze pamiętam podrożały o 50%) to będzie nieciekawie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 sorka ale o ile takie pamięci ram mogą isc w gure ?? pozdro :evil: http://so.pwn.pl Ram idzie w górę, procki intela mają pójść w dół, w sierpniu może być lekka podwyżka z powodu zaczynającej sie szkoły. BTW Nie ten dział raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 weź pamięci teraz, bo ostatni dzwonek raczej ... ja wczoraj zamówiłem sobie za 164 zł (czyli naprawdę śmieszne pieniądze) w znaku 1GB Goodramów PRO 900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A reszta podzespołów - płyty główne, dyski, karty graficzne, jaka dla nich prognoza na najbliższy okres ? Dziękuję z góry za odpowiedź. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastakol Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja na ramie kupionym w poniedziałek zaoszczędziłem 18 zł :) reszta podzespołów raczej pójdzie w dół procesory intela 22 lipca, karty graficzne też pewnie spadną, co do dysków to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ram zdrożeje (a nie wiadomo kiedy potem znów będzie tani), procesory Intela stanieją, dyski raczej będą się trzymać w swojej cenie (równie dobrze mogą zdrożeć o 10zł jak i stanieć o 10zł). Karty graficzne tez powinny stanieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dzięki za opdowiedzi. Czyli kupię jak narazie ram, a reszte po przyjeździe ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...