Demason Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Witam. Kupiłem ten zasilacz i mam do Kolegów pytanko. W całej wiązce przewodów jest kabelek który ma tylko dwie żyły i zakończony jest trzy pinowym wtykiem. Wygląda na to że chyba służy do monitorowania - no właśnie czego ?. Albo obrotów wentylatora zasilacza, albo temperatury. Jeżeli tak jest to gdzie to wpina się na płycie głównej. Mam 8KHA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 hehe to kabel od wentyla w zasilaczu do monitorowania jego prędkości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 wpinasz w gniazdko wentyla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 wpinasz w gniazdko wentyla :)wpinasz w gniazdko wentyla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...