Chaos Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) I prawie 100k w 01 na 96GT to O_O Kolesie z hwbota przebici o jakieś 7k (w 01 ofc). Coś jeszcze powiedz o skillu pablopawle :D zrobilismy 99775 ale juz nie zrobilismy screena bo to i tak nie bylo 100k :P zmiazdzylem rybe dzis textem w czasie zabawy z armaflexem i ln2 moczylem sobie kawalki izolacji w ln2 i potem rozwalalem srubokretem i nagle pada pytanie chaos: ryba wiesz czemu po wymoczeniu armaflexu w ln2 tak sie rozwala ryba: bo zwieksza sie kruchosc ... chaos: nie, bo wzrasta sila srubokretu :P ^^ http://pl.youtube.com/watch?v=1F3Be_8mS_Q Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=QbajSw_pA80 hyhy ;] z cyklu "Jak ponabijac sie z ryby" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) zrobilismy 99775 ale juz nie zrobilismy screena bo to i tak nie bylo 100k :P zmiazdzylem rybe dzis textem w czasie zabawy z armaflexem i ln2 moczylem sobie kawalki izolacji w ln2 i potem rozwalalem srubokretem i nagle pada pytanie chaos: ryba wiesz czemu po wymoczeniu armaflexu w ln2 tak sie rozwala ryba: bo zwieksza sie kruchosc ... chaos: nie, bo wzrasta sila srubokretu :P ^^ :lol2: Ja ostatnio jak ryba klikał w setfsb wyżej FSB to liczyłem na kalkulatorze ile to będzie dokładnie, a przecież to widać w okienku troszkę niżej :lol2: Ale coż, naprawdę mało spałem wtedy. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A ze mnie się kret śmiał, jak używałem suszarki do podwyższenia temperatury :sad: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Najs skor ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 smakowite wyniczki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) A ze mnie się kret śmiał, jak używałem suszarki do podwyższenia temperatury :sad: . ??? EDIT: Do tego powinno się używać palnika, ja nie mam nerwów żeby solida/semi podgrzewać suszarką :lol2: Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez kretfr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Także używam suszarki. Przynajmniej cala izolacja później jest sucha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 I prawie 100k w 01 na 96GT to O_O Kolesie z hwbota przebici o jakieś 7k (w 01 ofc). Coś jeszcze powiedz o skillu pablopawle :D Pokaż mi gdzie napisałem, że ryba nie ma skila ?? Uwierz mi, ja do ryby mam wielki szacunek, ze względu na jego konstrukcje i wyniki. NIGDY nie powiedziałem, że ryba nie ma skila, po prostu zrobiłem takie porównanie, ot i tyle, bo akurat mieliśmy podobne warunki{takie same procki}. Jeżeli poczułeś się urażony to przepraszam Konradku :* Kolejne gratki za wyniki ryba- tak trzymaj. P.S Potrzebuje rureczki na NB w miarę taniej, da sie coś wykombinować ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ryba sam mówi, że nie ma skilla bo to podobno nie istnieje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ma tylko selekty od Intela ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja tam nie wnikam :wink: BTW. Kret to prawda co masz w sigu- "Skonczyłem z OC" ?? :-( Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez pablopawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Niestety, problemy finansowe oraz sytuacja na polskiej scenie mnie do tego zmusiła. Tak wogóle to nie moglem skonczyc, bo jeszcze nawet nie zaczalem. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "qwe" Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez kretfr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Pokaż mi gdzie napisałem, że ryba nie ma skila ?? Uwierz mi, ja do ryby mam wielki szacunek, ze względu na jego konstrukcje i wyniki. NIGDY nie powiedziałem, że ryba nie ma skila, po prostu zrobiłem takie porównanie, ot i tyle, bo akurat mieliśmy podobne warunki{takie same procki}. Jeżeli poczułeś się urażony to przepraszam Konradku :* Ok ok :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Gratki panowie,nie ma co duzo gdybac wynik w 01 na kozaku ;) piekne video :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Spoko wyszło gratuluje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 mowcie mi od dzisiaj Polski P. Rocha :lol2:bo padne :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtriX Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Najs, ile max MHz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 jak v na procku ? 16m nice xD ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Gratki za rekord PL Choc na moje oko to 16M mozna by jeszcze podciagnac troche w MHz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 I po rekordzie w PiFaście, gratki ryba za wyniki. P.S Czekam na sub8min w 32M :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) przeprosil sie z Asusem, patrzcie, hyhy ;-). czasowka 16m w porownaniu do Gemma (mhz i ram) jakas taka nijaka. powinno byc jednak troche lepiej imo. wreszcie jakies roszady w temacie. popatrzec milo. 0206 nie bylo lepsze? 0401 oidp srednio dawalo rade z ramkami. Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez sobih Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ryba jak zwykle nie pożałował napięcia prockowi :mrgreen: GJ ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 juhuhu,ładnie ładnie tego sie nie spodziewałem ,rybek odebrał nam podium B-) Nawet ładnie wygląda to 6G.Gratulki btw.nie ma co sie odgrażać tylko trzeba dzwonic do pana Romka(dostawca ln):D i odzyskać utracone miejsce;)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ale będzie miał :) E8600 w drodze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 ryba, gratulacje za 3,39 :D Bez maxmema lepiej bylo czy nie sprawdzales? Ja o tym mowie: http://rybamcz.boo.pl/zdjecia/bench/E8600/...%2039%20531.PNG To jest z mm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Fajna zabawa szkoda że nie każdy tak może :lol2: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) E8600 + Rampage X48 + CSX Diablo + LN2... = WorldRecord w 16M by ryba ;] Fajne 32M :D PiFast ;) Platforma sama w sobie, porządek, ład i skład :D Edytowane 1 Listopada 2008 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 :legal: fajna rurka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2008 :legal: fajna rurka :) F1 powah ;) fajne wyniki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...