s26 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam, Nie znam się za bardzo na grafice i nie wiem jaką wybrać... Potrzebyję dobrej karty do 700zł w porywach może być 800zł. Raczej nie będę się bawić w kręcenie. Karta ma być na PCI-Ex16. Dzięki z góry. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 podaj resztę konfigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s26 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 MSI P6N SLI FI, E4300, 2x1Gb @533 Goodram, Amacrox Warrior AX450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak masz tyle kasy ile masz to ja bym się pokusił o 2x8600GT palit sonic. SLI jest jakie jest, ale za tą kase to będzie najwydajniejszy sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 może Radeon X1950XT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 a moze 7900gto lub gtx ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s26 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Max mam 800zł i wystarczy mi jedna grafika :) Możecie polecić konkretny model? Jakiś link czy coś... Ta płyta może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 a jeszcze tego nie kupiłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s26 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Brakuje mi grafiki, resztę mam. A to takie tanie 8600GT Palit Sonic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wysep or rodzicow, babci, zony, wez kredyt i za 1100 zl udezaj w 8800gts. Nie oplaca sie juz atakowac rodziny 7xxx, z kolei 8600xxx to kastraty jakich swiat nie widzial, no chyba ze nie mosisz grac na maxa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Szukaj jakiejś 8800GTS 320. Można je wychaćyć już za ok 900 zł. Dla przykładu na allegro poszła za 900 zł. Czasami ktoś na forum może sprzedawać. Niedawno ktoś miał na sprzedaż za 850 zł więc to już całkiem malutko ;)Można próbować nówki znajść poniżej 1000zł. Jeśli teraz kupować grafike to albo za ok 550 zł 7900GS Galaxy Coolermaster/Zalman albo za ok 1000 8800GTS. Edytowane 27 Czerwca 2007 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja Ci napiszę tak: sam chce zmienić swoją grafikę (też już jestem napalony na nową bardzo), ale jeszcze się trochę wstrzymam. Wkrótce ceny spadną. Jak już tyle zaoszczędziłeś to jeszcze trochę poczekaj i dozbieraj (jak pisali koledzy wcześniej) do 8800GTS 320MB. Warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Również jestem za dozbieraniem do 8800GTS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me$$iah Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tutaj masz GF 8800 320mb za 910zł (min) Niestety aukcja się kończy jutro o 13, wieć chyba nie wylicytujessz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tez jestem za 8800GTS, poczekaj az cena spadnie, albo dozbieraj troche kaski i ja kup. Na pewno nie pożałujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s26 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Przekonaliście mnie :) Nówke GIGABYTE GeForce 8800GTS 320MB DDR3/320bit TV/DVI PCI-E mogę mieć za 1041,21zł. Chyba warto? <_< Gigabyte'a czy coś innego? Powiedzcie mi jeszcze czy mój Amacrox AX450 wystarczy? Szczytową ma 450W... Edytowane 27 Czerwca 2007 przez s26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wszystkie karty pokroju 8800xxx różnią się nalepką producenta, kartonikiem i jego zawartością oraz ceną. Szukaj jak najtańszej i z jak najdłuższą gwarancją :) Zasilator powinien starczyć ale niech spece od tej działki sie wypowiedzą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wszystkie karty pokroju 8800xxx różnią się nalepką producenta, kartonikiem i jego zawartością oraz ceną. Szukaj jak najtańszej i z jak najdłuższą gwarancją :) Zasilator powinien starczyć ale niech spece od tej działki sie wypowiedzą ;) Moja sie rozni taktami mam wersje supercklocked:P ale kupilem tylko dlatego ze taka byla:P (100zl wiecej ale czekac nie moglem dluzej..) hehe Ale zgadzam sie, jak najtansza i jak najdluzsza gwarancja (chociaz 10 lat BFG to juz sztuka dla sztuki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Moja sie rozni taktami mam wersje supercklocked:P ale kupilem tylko dlatego ze taka byla:P (100zl wiecej ale czekac nie moglem dluzej..) hehe Ale zgadzam sie, jak najtansza i jak najdluzsza gwarancja (chociaz 10 lat BFG to juz sztuka dla sztuki) No i co z tego że fabrycznie podkręcona jak każdą można praktycznie do tego samego stopnia podkręcić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 No i co z tego że fabrycznie podkręcona jak każdą można praktycznie do tego samego stopnia podkręcić ;)No i to z tego ze chialem uzupelnic twoja wypowiedz:) bo stwierdziles ze roznia sie tylko cena, kartonem i nalepka, a dla kogos kto nie kreci sa jeszcze wersje podkrecone:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s26 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 To co z moim zasilaczem? Pociągnie 8800GTS czy lepiej zmienić na Amacrox'a AX500-A? Czy Abit AB9 Pro nie byłby lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastakol Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zasilacz wystarczy taki jaki masz, chociaż lepszy nie zaszkodzi… najpierw na kartę zachomikuj kasę… a z czasem wymień zasilacz… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Używana 8800GTS za 830 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...