FSC Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Moje pytanie (gdyz ostatnio juz pogubilem sie w tym wszytkim) dotyczy tejze dokladnie karty. Ostatnio jak mialem karte graficzna GF FX 5200 128 mb to bylo troche lat temu..teraz nosze sie z zamiarem kupna laptopa z ta wlasnie karta graficzna...do czego mozna by ja poronac wydajnosciowa z desktopowych kart? Czy jest mocniejsza od tego FX 5200?...jesli tak...to jaki jest najlepszy odpowiednik?. Czy gry typu NFS Most Wanted, UG II, Colin 04, 05, Tomb Raider 6 beda chulac bez problemu na tej karcie?...oczywiscie nie chodzi mi o detale na minimum....detale takie trozke wyzsze jakbym usatwil. Procek bylby Core 2 Duo 7100 1.8 GHZ. Bardzo prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Moje pytanie (gdyz ostatnio juz pogubilem sie w tym wszytkim) dotyczy tejze dokladnie karty. Ostatnio jak mialem karte graficzna GF FX 5200 128 mb to bylo troche lat temu..teraz nosze sie z zamiarem kupna laptopa z ta wlasnie karta graficzna...do czego mozna by ja poronac wydajnosciowa z desktopowych kart? Czy jest mocniejsza od tego FX 5200?...jesli tak...to jaki jest najlepszy odpowiednik?. Czy gry typu NFS Most Wanted, UG II, Colin 04, 05, Tomb Raider 6 beda chulac bez problemu na tej karcie?...oczywiscie nie chodzi mi o detale na minimum....detale takie trozke wyzsze jakbym usatwil. Procek bylby Core 2 Duo 7100 1.8 GHZ. Bardzo prosze o opinie nikt nic nie jest w stanie napisac?...nie wierze. Prosze o pomoc...naprawde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) na necie żadnych testów tego układu nie ma, nie wiadomo jak się on będzie spisywał w grach, nie ma tu wróżek, ale myślę że do tych gier może wystarczy. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 na necie żadnych testów tego układu nie ma, nie wiadomo jak się on będzie spisywał w grach, nie ma tu wróżek, ale myślę że do tych gier może wystarczy.jak to nie ma jak jest http://www.notebookcheck.net/NVidia-GeForc...M-G.3710.0.html ale sam nie potrafie na podstawie wynikow stwierdzic co to za sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 po tych wynikach w markach 05 i 06 widać że wydajność ma trochę wyższą od radkow x600/x550, myślę że jest porównywalny z GF6200 może coś koło 6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 po tych wynikach w markach 05 i 06 widać że wydajność ma trochę wyższą od radkow x600/x550, myślę że jest porównywalny z GF6200 może coś koło 6600.aha....dzieki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...