Skocz do zawartości
Quintrix

Czy Opłaca Się Zmieniać Cpu, Mobo, Vga?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem :-| W moim Enermax'ie nie ma dodatkowej 4-pinowej, kwadratowej wtyczki dopinanej do tego prostokątnego złącza zasilającego :mur:

Byłem w komputroniku ale takiego czegoś nie mają już od dawna, możliwe jest kupienie takiej wtyczki teraz, czy konieczne będzie kupno nowej zasiłki <_<

Znalazłem, może być takie coś Link

Ku**e nie zauważyłem że to z 24 na 20, a ja potrzebuję z 20 na 24 /jest w ogóle taka?

Może być taki nowy zasilacz? Link

Albo taki Link

Edytowane przez Quintrix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tan X2 35W to jakaś ściema ;) Jak dla mnie to ktoś "bardzo kompetentny" to pisał albo błąd w opisie jest. Nawet Brisbane mają 65W przy 65nm procesie technologicznym. No i to windsord czyli wersja raczej ze słabym OC.

Jakiś czas temu AMD wypuściło dwie wersje x2 3800+ EE 90nm. Jedna to 65W i druga tzw SFF EE z tdp 35W. Kręcą się jak każde inne 90nm. Producent po prostu obnizył napiecie i w ten sposób obniżył tdp procka. Imho jest to ciekawa propozycja dla osób , które nie zamierzają kręcić i chcą używać pasywki do chłodzenia.

Jak sprzedam to mogę sobie pozwolić na coś lepszego :)

Jeżeli sporo grasz i zostało ci kasy to rozważ 8800gts 3200mb Edytowane przez aldam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi