Quintrix Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Mam problem :-| W moim Enermax'ie nie ma dodatkowej 4-pinowej, kwadratowej wtyczki dopinanej do tego prostokątnego złącza zasilającego :mur: Byłem w komputroniku ale takiego czegoś nie mają już od dawna, możliwe jest kupienie takiej wtyczki teraz, czy konieczne będzie kupno nowej zasiłki <_< Znalazłem, może być takie coś Link Ku**e nie zauważyłem że to z 24 na 20, a ja potrzebuję z 20 na 24 /jest w ogóle taka? Może być taki nowy zasilacz? Link Albo taki Link Edytowane 9 Lipca 2007 przez Quintrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 http://www.allegro.pl/item211204394_przejs...a_24_pinow.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Przejściówka niepotrzebna bo bez niej też będzie chodzić komp :) KN9 nie ma problemu z wtyczkami 20pin :) IMHO niepotrzebny pierdół ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Z OC też nie będzie potrzebna, czy lepiej kupić :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Tan X2 35W to jakaś ściema ;) Jak dla mnie to ktoś "bardzo kompetentny" to pisał albo błąd w opisie jest. Nawet Brisbane mają 65W przy 65nm procesie technologicznym. No i to windsord czyli wersja raczej ze słabym OC. Jakiś czas temu AMD wypuściło dwie wersje x2 3800+ EE 90nm. Jedna to 65W i druga tzw SFF EE z tdp 35W. Kręcą się jak każde inne 90nm. Producent po prostu obnizył napiecie i w ten sposób obniżył tdp procka. Imho jest to ciekawa propozycja dla osób , które nie zamierzają kręcić i chcą używać pasywki do chłodzenia. Jak sprzedam to mogę sobie pozwolić na coś lepszego :)Jeżeli sporo grasz i zostało ci kasy to rozważ 8800gts 3200mb Edytowane 10 Lipca 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Z OC też nie będzie potrzebna, czy lepiej kupić :blink:Nie. Zajżyj w topic o KN9 i zlookaj w sygnaturki :) sporo osób ma DELTE400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...