muszka15 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mam ta karte zintegrowaną w laptopie.Z jaką kartą z pc można ją porównac?Jak na niej bedą chodzic nowe gry(o ile bede wogóle chodzic szczególnie gothic 3??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 http://ati.amd.com/products/Radeonxpress11...el/systems.html ale z tej strony nie wiele wynika, masz podaną specyfikację więc możesz dojść na http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphi...List.844.0.html jest niżej niż Intel 950 (pozycja 70) więc raczej nie jest to demon graficzny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Te wyniki są bardzo dziwne.Z tego co wiem ta karta jest lepsza od radka 200m i intela 950. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja bym raczej stawial je na rowni, co i tak nie zmienia faktu ze to syf nie do gier <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 radeona x1100 mozna porownac do 9550 w viscie po instalacji catalystow 7.5 wyswietla sie ATI Radeon 9550/x1100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Grafika porownywalna do GMA 950, moze nieco szybsza, w pare starszych tytułów można pograć, coś pokroju MAX PAYNE 2, QUAKE 3 tego typu. A do kart stacjonarnych jak chcesz porównać to jest to coś typu GeForce 3Ti 200 ale nieco mniej kompatybilne :/ Edytowane 27 Czerwca 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dzisiaj załatwiłem gothica 3.Po zainstalowaniu na laptopie (turion x2 1gb ddr2) gra sie cięła dosyc mocno, po instalacji masy różnych optymalizerów nawet dało się grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...