Skocz do zawartości
yuucOm

Soldier Of Fortune 3

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi CI o recoil ? :) To jest pewnie faza alfa czy coś wiec takich rzeczy może jeszcze nie być (zrobienie tego wymaga troche czasu). Ofc mówiąc tak mam nadzieje ze w fullu bedzie ;0. Gorzej to wyglada z GHOULEM. IMO musi to być w SoF3 bo inaczej ta gra to bedzie kupa a nie squel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież Ghoul wyróżniał tą grę od innych. Był spory szum po wyjściu 1. Liczę że to wczesna Alpha i jeszcze to wprowadzą. Bez tego to nie będzie SOF. Grafika na tych screenach jest za plastikowa . Wygląda to zbyt sztucznie jak na screeny z gameplay'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmik mnie rozczarował, wiem , że to wersja Beta , ale już pojawiły się pewne obawy co do gameplaya. Po pierwsze grę nie zrobi Raven Software więc będzie różniła się stylem od poprzedniczek. Dla mnie to minus , ale to kwestia gustów. Jedni wolą stare sprawdzone sposoby bez żadnych , rewolucji czy ewolucji , a inni wręcz przeciwnie. Po drugie nie widzę odpadających rąk, nóg i wystających jelit z terrorysty. Więc jak stranded wcześniej napisał "nie ma ghoula to nie ma sof icon_mad3.gif "- miał całkowitą rację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to moze byc ciekawie

Ach te czasu miesiac gralem w mp demo sof2 mapka shop pozniej kupilem orignalek za 80 zł chyba wtedy To byla moja PIERWSZA gra na necie pierwszy FPS nie zaden tam cs;p( cs byl pozniej ;p) wtedy to chyba 2002 rok byl jak podlczyli mi z kablowki net ach ;] nie zdalbym wtedy w liceum ;p o maly wlos przez ta gre na multi ;p

klany i takie no i wspoltworzylem serwis Sof;p

a jak to sie czlowiek wtedy na 9200 meczyl :) 869 w 3dmarku 2003 wtedy mialem do dzis mam to zapisane :D +athlon 2500xp i 512mb ramu :D

SOf2 singiel nigdy nie przeszedlem bo jakis taki prosty byl na poczatku tylko multi rzadzilo :D

Edytowane przez GURU500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oł jee... :lol: większość widzę tego oczekuje, normalnie planet terror. Idealnie, gra klasy B :-D . Wczoraj obejrzałem ten film z ciągle otwartą gębą, czasem grymasem wykrzywiającym moją twarz. Dawno nie oglądałem tak dobrego filmu.

Wydaje mi się, że SoF pomimo swego niskiego budżetu spokojnie zapewni sobie dobrą sprzedaż. Sam tytuł i tak przesadny gore mu to zapewnią. Wnioskuję to już po samych wypowiedziach na ppc. Gra może oferować więcej niż to co już wymieniłem i może być tylko lepiej.

... Choć mogą spartolić wszystko.

:smile2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soldier of Fortune PayBack trailer (powrót mięska)

połączenie COD4 i Crysisa :D widać, że panowie nie zrezygnowali z ghoula mi się podoba!

Zarzucicie jakims streamem (youtube czy coś) bo filmik pewnie torche zajmuje a 2 to strona tiscali w ogóle mi sie nie ładuje :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie koles dostaje baty od 7s, nawet nawet ;]

Imo rzeznia, a czego tu oczekiwac [;

Ja spodziewam sie rzezni, rzezni, rzezni.

Mowilem juz, ze spodziewam sie rzezni ? :twisted2:

Edytowane przez CBZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2776092[/snapback]

Obejrzalem jeszcze raz ten filmik i juz wiem czego brakuje: przerazliwych wrzaskow faceta ktory wlasnie nie ma nogi od kolana w dol :D
Ogromna większość ludzi ma passouta (mdleje, traci przytomność) przy urwaniu kończyny wiec pewnie dlatego nie krzyczał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24371

Nowy(chyba) trailer. Aż dziw bierze, że to tak ładnie wygląda, biorąc pod uwagę czas i pierwsze wiadomości dotyczące tego tytułu to jestem zaskoczony. Z drugiej jednak strony tytuł zasługuje na poważne potraktowanie przy produkcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hell Yeah! 3 odsłona Sofa. Kto grał w poprzednie ten wie iż znakiem charakterystycznym tej serii jest brutalność, którą uwielbiam(nie żebym był jakimś psycholem :lol2: ). Nastąpi zmiana głównego bohatera ze znanego nam Johna Mullinsa na Thomasa Masona. Większość twierdzi, że ta zmiana wyjdzie na gorsze gdyż gra straci wówczas na klimacie.Ja jednak jestem innego zdania i myślę iż to będzie dobre posunięcie. Garstka screenów--> http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=5797 plus gameplay movie --> http://pl.youtube.com/watch?v=RsJz7HRryS0 Jak możemy zauważyć przeważają egzotyczne realia. Premiera na świecie juz 13 listopada!! ;)

Cholera zaślepłem czy co.Nie zauważyłem jej ze jest temat ;/ To w takim razie temat do usunięcia

Gra będzie boska!!.Gore w tej grze to jest to co uwielbiam jak większość :D. Może uraczą nas demkiem i stestujemy czy gierka będzie warta grzechu ;)

Uzywaj opcji EDYTUJ zamiast pisac kilka postow pod rzad.

costi

Edytowane przez Mario_86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tylko nadzieje, ze w finalnej wersji przeciwnicy nie beda tak latwo "gubic" konczyn. Na ktoryms trailerku jest kolo, ktory po jednym strzale z MP5 traci noge... (przeciez kaliber to tylko 9mm xD). Poza tym wrogowie pchajacy sie pod lufke... Ajajaj co oni drugiego Painkillera robia? :).

Edytowane przez martian1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość OpenSource

niezle sie prezentuje jak na budrzetowa produkcje ;) jedyne co moze zgubic ten tytul to siermiezna fizyka, slaba animacja albo brak grywalnosci :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo gierka odstresowywacz, jedyne czego jej brakuje to rozwalania terenu, w taki sam sposób jaki to było pokazane w Red Faction. Wtedy wystarczy rocket launcher i lecim przez mape na skróty ;) Aby naprawili/zrobili lepszą fizykę, bo po wybuchach auta stoją na miejscu itd... graficznie jest git, przy urwanych kawałkach ciała widac kości itd. Przynajmniej dobrze że nie ma tu aż takiego rozlewu krwi, jak to było przesadzone w Kill Bill'u [; A jeszcze na jednym z trailerów było pokazane, że strzelając z mp5 pozbawił gościa nóg, a ten jeszcze sztrzelal do bohatera z podlogi [; normalnie trza bedzie chyba dobijac strzalem w glowe, prawie jak zombie [; Czekam na ten tytuł od pierwszej notki, tak samo jak na Crysisa :)

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi