yuucOm Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Chodzi CI o recoil ? :) To jest pewnie faza alfa czy coś wiec takich rzeczy może jeszcze nie być (zrobienie tego wymaga troche czasu). Ofc mówiąc tak mam nadzieje ze w fullu bedzie ;0. Gorzej to wyglada z GHOULEM. IMO musi to być w SoF3 bo inaczej ta gra to bedzie kupa a nie squel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Przecież Ghoul wyróżniał tą grę od innych. Był spory szum po wyjściu 1. Liczę że to wczesna Alpha i jeszcze to wprowadzą. Bez tego to nie będzie SOF. Grafika na tych screenach jest za plastikowa . Wygląda to zbyt sztucznie jak na screeny z gameplay'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 nie ma ghoula to nie sof :x co do filmiku to mi się tylko muzyka podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Filmik mnie rozczarował, wiem , że to wersja Beta , ale już pojawiły się pewne obawy co do gameplaya. Po pierwsze grę nie zrobi Raven Software więc będzie różniła się stylem od poprzedniczek. Dla mnie to minus , ale to kwestia gustów. Jedni wolą stare sprawdzone sposoby bez żadnych , rewolucji czy ewolucji , a inni wręcz przeciwnie. Po drugie nie widzę odpadających rąk, nóg i wystających jelit z terrorysty. Więc jak stranded wcześniej napisał "nie ma ghoula to nie ma sof icon_mad3.gif "- miał całkowitą rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) no to moze byc ciekawie Ach te czasu miesiac gralem w mp demo sof2 mapka shop pozniej kupilem orignalek za 80 zł chyba wtedy To byla moja PIERWSZA gra na necie pierwszy FPS nie zaden tam cs;p( cs byl pozniej ;p) wtedy to chyba 2002 rok byl jak podlczyli mi z kablowki net ach ;] nie zdalbym wtedy w liceum ;p o maly wlos przez ta gre na multi ;p klany i takie no i wspoltworzylem serwis Sof;p a jak to sie czlowiek wtedy na 9200 meczyl :) 869 w 3dmarku 2003 wtedy mialem do dzis mam to zapisane :D +athlon 2500xp i 512mb ramu :D SOf2 singiel nigdy nie przeszedlem bo jakis taki prosty byl na poczatku tylko multi rzadzilo :D Edytowane 7 Października 2007 przez GURU500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Soldier of Fortune PayBack trailer (powrót mięska) połączenie COD4 i Crysisa :D widać, że panowie nie zrezygnowali z ghoula mi się podoba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 no teraz wygląda zupełnie inaczej może ten ghoul nie jest taki jak w dwojce ale dobrze, że w ogóle jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Cos za latwo chyba te konczyny mozna odstrzelic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ano przeciwnicy strasznie się sypią ;) Ale to na pewno podregulują przed wydaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Oł jee... :lol: większość widzę tego oczekuje, normalnie planet terror. Idealnie, gra klasy B :-D . Wczoraj obejrzałem ten film z ciągle otwartą gębą, czasem grymasem wykrzywiającym moją twarz. Dawno nie oglądałem tak dobrego filmu. Wydaje mi się, że SoF pomimo swego niskiego budżetu spokojnie zapewni sobie dobrą sprzedaż. Sam tytuł i tak przesadny gore mu to zapewnią. Wnioskuję to już po samych wypowiedziach na ppc. Gra może oferować więcej niż to co już wymieniłem i może być tylko lepiej. ... Choć mogą spartolić wszystko. :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ano przeciwnicy strasznie się sypią ;) Ale to na pewno podregulują przed wydaniem.sztuczna inteligencja też nie najlepsza :/ ... biegają bez ładu i składu pchając się pod lufę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 sztuczna inteligencja też nie najlepsza :/ ... biegają bez ładu i składu pchając się pod lufęCzyli stary dobry SoF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 "Czas na małą rzeeeeeź" :D Faktycznie ludki gubią kończyny zastanawiająco szybko + masa krwi i kiepska AI = gore, gore, gore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 TO JEST PIĘKNE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Soldier of Fortune PayBack trailer (powrót mięska) połączenie COD4 i Crysisa :D widać, że panowie nie zrezygnowali z ghoula mi się podoba! Zarzucicie jakims streamem (youtube czy coś) bo filmik pewnie torche zajmuje a 2 to strona tiscali w ogóle mi sie nie ładuje :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=0wuYsXXNzjM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ihaaa. Mapa miasto - bida. Ale dżungla daje rade. Plus fajny efekt fali uderzeniowej po wybuchu pocisku z bazooki. Ihaa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Fajnie koles dostaje baty od 7s, nawet nawet ;] Imo rzeznia, a czego tu oczekiwac [; Ja spodziewam sie rzezni, rzezni, rzezni. Mowilem juz, ze spodziewam sie rzezni ? :twisted2: Edytowane 9 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Obejrzalem jeszcze raz ten filmik i juz wiem czego brakuje: przerazliwych wrzaskow faceta ktory wlasnie nie ma nogi od kolana w dol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 2776092[/snapback] Obejrzalem jeszcze raz ten filmik i juz wiem czego brakuje: przerazliwych wrzaskow faceta ktory wlasnie nie ma nogi od kolana w dol :D Ogromna większość ludzi ma passouta (mdleje, traci przytomność) przy urwaniu kończyny wiec pewnie dlatego nie krzyczał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Nie no luz, ale skoro omdleli to niech przy okazji przestana sie ruszac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Ano rzeczywiście. Obejrzałem kilka razy i widać pare bugów logicznych ;). Może był zamroczony czy coś nie mniej dziwnie to wygląda ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24371 Nowy(chyba) trailer. Aż dziw bierze, że to tak ładnie wygląda, biorąc pod uwagę czas i pierwsze wiadomości dotyczące tego tytułu to jestem zaskoczony. Z drugiej jednak strony tytuł zasługuje na poważne potraktowanie przy produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martins2000 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 http://media.pc.ign.com/media/946/946736/vid_2170080.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Hell Yeah! 3 odsłona Sofa. Kto grał w poprzednie ten wie iż znakiem charakterystycznym tej serii jest brutalność, którą uwielbiam(nie żebym był jakimś psycholem :lol2: ). Nastąpi zmiana głównego bohatera ze znanego nam Johna Mullinsa na Thomasa Masona. Większość twierdzi, że ta zmiana wyjdzie na gorsze gdyż gra straci wówczas na klimacie.Ja jednak jestem innego zdania i myślę iż to będzie dobre posunięcie. Garstka screenów--> http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=5797 plus gameplay movie --> http://pl.youtube.com/watch?v=RsJz7HRryS0 Jak możemy zauważyć przeważają egzotyczne realia. Premiera na świecie juz 13 listopada!! ;) Cholera zaślepłem czy co.Nie zauważyłem jej ze jest temat ;/ To w takim razie temat do usunięcia Gra będzie boska!!.Gore w tej grze to jest to co uwielbiam jak większość :D. Może uraczą nas demkiem i stestujemy czy gierka będzie warta grzechu ;) Uzywaj opcji EDYTUJ zamiast pisac kilka postow pod rzad. costi Edytowane 7 Listopada 2007 przez Mario_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Ja mam tylko nadzieje, ze w finalnej wersji przeciwnicy nie beda tak latwo "gubic" konczyn. Na ktoryms trailerku jest kolo, ktory po jednym strzale z MP5 traci noge... (przeciez kaliber to tylko 9mm xD). Poza tym wrogowie pchajacy sie pod lufke... Ajajaj co oni drugiego Painkillera robia? :). Edytowane 6 Listopada 2007 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Soldier Of Fortune 3 GOLD premiera 13 grudnia :] na PC i XBOX360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 niezle sie prezentuje jak na budrzetowa produkcje ;) jedyne co moze zgubic ten tytul to siermiezna fizyka, slaba animacja albo brak grywalnosci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Imo gierka odstresowywacz, jedyne czego jej brakuje to rozwalania terenu, w taki sam sposób jaki to było pokazane w Red Faction. Wtedy wystarczy rocket launcher i lecim przez mape na skróty ;) Aby naprawili/zrobili lepszą fizykę, bo po wybuchach auta stoją na miejscu itd... graficznie jest git, przy urwanych kawałkach ciała widac kości itd. Przynajmniej dobrze że nie ma tu aż takiego rozlewu krwi, jak to było przesadzone w Kill Bill'u [; A jeszcze na jednym z trailerów było pokazane, że strzelając z mp5 pozbawił gościa nóg, a ten jeszcze sztrzelal do bohatera z podlogi [; normalnie trza bedzie chyba dobijac strzalem w glowe, prawie jak zombie [; Czekam na ten tytuł od pierwszej notki, tak samo jak na Crysisa :) Edytowane 9 Listopada 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ;o juz 13 grudnia. Imo świetnie. Oby sie tak grało jak w stare sofy. No i ciekaw jestem jakie bedzie mp (w sof2 było niczego sobie :P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...