TeLe Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 w dwójke gralem 3 lata na necie ahh :D to byla pierwsza gra w ktora gralem przez internet :D przez 2 lata gralem z "ekipą" w BETE, a pozniej zakupilem Sof2 Gold :D z niecierpliwoscia czekam na trojke jezeli bedzie tak swietna jak swojego czasu poprzednia czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Nie zapomnieliscie, ze to ma byc budzetowka ? Nie ma co sie tak grzac na nia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Painkiller byl budzetowka niby a jaki byl wyczesany ;) wszystko nie rozreklamowane jak Crysis jest "be" ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Watpie zeby Painkiller byl budzetowka, sam fakt, ze posiadal rzadko wykorzystywanego w czasach premiery Havoka swiadczy o tym, ze troche zabulic musieli. I nie chodzi tutaj wcale o reklame, bo o niektorych sie nie trabi, a sa swietne i widac pieniadze w nie wlozone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Watpie zeby Painkiller byl budzetowka, sam fakt, ze posiadal rzadko wykorzystywanego w czasach premiery Havoka swiadczy o tym, ze troche zabulic musieli. I nie chodzi tutaj wcale o reklame, bo o niektorych sie nie trabi, a sa swietne i widac pieniadze w nie wlozone. Na Far Cry'a nikt nie czekał a jaki był, tego nie trzeba mówić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Premiera nie 13 grudzień tylko 13 listopad! Swoją drogą to mamy swoisty rekord świata, bo gra po statuie gold (8.11) trafi na półki sklepowe już 13.11. Szok! Info: http://www.gamespot.com/news/6182578.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Oj tak to świetna informacja o statusie gold! ;).Na oficjalnym sajcie pojawił sie news z paką screenów z singla i multi http://www.sofpayback.com/news.php?readmore=41 Coś pięknego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 No spoko sie zapowiada. Mnie tylko ciekawi czy w PL bedzie można to w ogóle kupić ;o no i jak wygląda multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 No i gdzie ta gra ? Miała być 13.11, dzis jest 14. Teraz tak mało gier wychodzi i nie ma w co grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Gra już jest. Teraz tak mało gier wychodzi i nie ma w co grać...Mam nadzieję, że to była ironia... ;) Edytowane 14 Listopada 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Tez mi sie tak wydaje sof3 cod4_pl i nfs_ps no po prostu nie ma w co grac :) Edytowane 14 Listopada 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 OBYM SIĘ MYLIŁ- ale zważywszy na fakt, że obecne giercowe "highy" oscylują w granicy 6.5GB SOF3 z jego "nyndznymi" 2.6GB kiepsko wróży... Czyli jednak "budżetówa" dodawana do gazet? Szkoda by było zmarnować TAKI potencjał... OBYM SIĘ MYLIŁ... Wszak "size not always doesn't mater" ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Niech ktoś napisze czy to zwykłe strzelanie czy wprowadzili coś nowego. Jedyneczke była dobra ,ale ostatnie SOF mi nie przypadł do gustu. Może ten mnie zaciekawi. Po za tym bezmyślna łupanica ,ale z dobrym gameplay'em ( + systemem obrażeń :blurp: ) nie musi być zła. Tez mi sie tak wydaje sof3 cod4_pl i nfs_ps no po prostu nie ma w co grac :) Dokładnie , bo akurat nfs_ps to taka wspaniała gra jak Fifa 2K8 i cała reszta znakomitości od EA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 słaba gra! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Ciekawe gdzie są detale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Ciekawe gdzie są detale. no u mnie tez nie mozna ustawic nic, tylko rozdzialke, ale biednie to wyglada nawet na 1920x1200 aa8x af16x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 chyba za bardzo sie z nia pospieszyli :| przeminie nie zauwazona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Giera juz wyszła ???? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Panowie , nie ma dramatu - mi się gra bardzo sympatycznie . Havoc jest wybuchy bomba , jedynie cienie troszke kiepskie ale jak na nisko nakładowo gierkę to kozak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Takie nijakie. Arkadówka. Nudnawa trochę. Opcje graficzne powalają :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Dajcie łaskawcy jakieś screeny, plis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 I w ogole ile jest misji i itp ? no i czy jest multi ? W pl pewnie tego sie nawet nie kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Dajcie łaskawcy jakieś screeny, plis.Patrz niżej. I w ogole ile jest misji i itp ? no i czy jest multi ? W pl pewnie tego sie nawet nie kupic. Jest Multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 a jak z systemem obrazen :D:D:D ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Gierka jest cienka jak [gluteus maximus] weza, odpalilem to wczoraj po sesji w COD4 i delikatnie mowiac bylo slabo :) Moze dwa miesiace temu byla by furora, w tej chwili jest w co grac B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Jeśli ktoś potrafi zmienić detale przez konsole czy jakiś inny sposób to niech da znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Dzięki z screeny. Po rozmiarze gry wnoszę, że zmiana ustawień jakości wyświetlanego obrazu może być faktycznie niemożliwa- w 2.6GB mieści się zapewne jeden typ/rozmiar textur (a co za tym idzie ich jakość). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Detali się pewnie nie da zmienić, ale np: HDR można by jakoś wyrzucić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Właśnie o to mi chodzi :) Ja niestety na laptopie za bardzo pograć nie mogę, ale w sumie jeśli chodzi o tą grę to w zasadzie zależy mi jedyne na szczegółowych modelach postaci. Szukałem jakiegoś pliku konfiguracyjnego w folderach, ale niestety nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 pc_max - od kiedy gry ktore maja taka pojemnosc nie maja opcji zmian textur ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...