Gość Firekage Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Manhunt is BORING! P.S. Jak jakiś szaleniec spróbuje wsadzić dla tej gry silnik Doom'a to nie ręczę za siebie! :D 1. Tak , ale na brutalnosci wyplynal. 2. Tak , D3 i Q4 maja skopany engine ficzyny ale grafe miodna. Niech popracuja nad fizyka i dadza ten silnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja tam lubie engine D3 (nawet bardzo) ale pierwsze słysze aby SoF 3 był robiony na nim. Przecież sofa 3 nie robi Raven Soft (Kruko soft ;0 :lol:). Właściwie nic nowego na ten temat nie ma, w ogole nie ma info na temat tego czy SoF 3 bedzie (oprócz tego co dałem w pierwszym poscie). A jednak jest coś na GS: http://www.gamespot.com/pc/action/soldiero...=result;title;0 i jedyny news na ten temat: http://www.gamespot.com/pc/action/soldiero...amp;mode=recent. W sumie nic nowego ale chyba raczej jest pewne (jedno wyklucza drugie ale co tam ;p) ze SoF 3 bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Dlaczego tak agresywnie ? Czuje się pobity :-| Engine Dooma 3 jest najbardziej prawdopodobny ponieważ Raven Software właśnie na nim pracuje tworząc Wolfensteina 2 :) Nowego silnika napewno nie będą tworzyć z wiadomych powodów. JEst jeszcze opcja Unreal Enigne 3 , bo jest jednym z najlepszych na rynku, jednak ja obstawiam , za engine Dooma. no offence :lol: nie obrazaj sie w sumie nawet mogło by być , ale pod warunkiem ze nie było by plastiku moze source ? :P Edytowane 28 Czerwca 2007 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 moze source ? :PFajnie by bylo, najlepszy silnik jaki powstal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) SoF 3 powstaje, jednak będzie to projekt niskobudżetowy, więc nie spodziewałbym się użycia silnika Source ani Unreal 3.0. Możliwe, że nawet Doom 3 nie zostanie użyty (engine jak najbardziej nadaje się do otwartych przestrzeni, tylko bez ambientowego oświetlenia wyglądają nienaturalnie. Takie oświetlenie, poza Megatexture, dodaje np. ET: Quake Wars) i będziemy mieć gierkę, o której szybko zapomnimy, hulającą na engine Quake'a 3 (tudzież nieco zmodyfikowany SoF2), bądź - o zgrozo! - autorskim engine :P Ale, a nuż (widelec), powstanie coś tak grywalnego, że zapomnimy o kłejkach i krajzisach? :D Edytowane 28 Czerwca 2007 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 śniło Ci się to :blink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 :lol: To o engine mi się może i śniło, ale to, że będzie to projekt niskobudżetowy, to już raczej potwierdzone: http://bluesnews.com/cgi-bin/board.pl?acti...;threadid=78879 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) :lol: To o engine mi się może i śniło, ale to, że będzie to projekt niskobudżetowy, to już raczej potwierdzone: http://bluesnews.com/cgi-bin/board.pl?acti...;threadid=78879 jednym 'newsem' ameryki nie odkrywasz ... o ile to newsem nazwać można ... pier.dułki jakich wiele Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 I co z tego, że niskobudżetowy? A bywa też tak, że wysokobudżetowe paprochy są słabsze niż gry niskobudżetowe z góry skazane na porażkę. Ja tam się cieszę że SOF3 będzie jednak :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 A czy w historii gier komputerowych bylo kiedys tak, ze jakas gra byla wysokobudzetowa a jej sequele juz nie ? Nie przypomniam sobie tego. Dwie czesci SoFa to produkty wysokobudzetowe wiec z ta czescia inaczej byc nie moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Właśnie. Po za tym skąd wzieliscie ze SoF 3 ma być budżetowy ? Bo nie robi go Raven tylko jakieś inne małe studio ? Bez przesady. Poczekajmy na więcej informacji a może nawet jakieś skiny/movie i oceniajmy dopiero wtedy ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 lol sof3 to może być hit sam mam sof2 gold i powiem, że single player nie przypadł mi do gustu wcale, ale za to multi do dziś ma tysiące serwerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hihot Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 moim zdaniem SoF3 musi by lepszy od SoF2 wiecej elementow cial w powietrzu ;-) rownie ciekawa fabula byle tylko nie schrzanili strzelani jak w 2 bo te z [gluteus maximus] odrzut i rozrzut broni to byla porazka jak na taka wypasiona gre =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Sof2 to przede wszystkim multiplayer. :) Dlatego martwi mnie zapowiedź multiplatformowego sofa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Sof2 to przede wszystkim multiplayer. :) Dlatego martwi mnie zapowiedź multiplatformowego sofa...Tym bym się nie martwił - niby mamy te tryby sieciowe na konsolach... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Za bardzo nie rozumiem. Czym tu się martwić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Też nie bardzo rozumiem, czemu wieloplatformowość ma przeszkadzać w multiplayer - raczej konsolowcy będą mieli tutaj utrudnienia w sterowaniu, nie 'kąpiuterowcy' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Może piaskoon martwi się, że będą go rozwalać gracze z PS3 z auto-aim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Może piaskoon martwi się, że będą go rozwalać gracze z PS3 z auto-aim :Dkonsolowcy nie grają razem w sieci z PCtowcami ;) wiec bez obaw o auto-aim :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Za bardzo nie rozumiem. Czym tu się martwić? Tym, że trybem z multi z SoF 2 bardzo się chwalili i był to swego czasu bardzo popuralny MP z lan prty itd włącznie sam znam ludzi co do dziś grają po sieci a singla nie przeszli no ale konsolowcom trudno to zrozumieć :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 pierwsze nieoficjalne sceeny :] ciekawe czy zaimplementują GHOUL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 OMFG!! Screeny miazdza...jesli to screeny <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 No fajnie sie prezentuje ;). Imo GHOUL musi być bo SoF z tego słynie ;]. Tylko pewnie bedzie w wersji 3.0. Z GHOUL'em gra dostanie pewnie rate Adult (+21 lat). Jeżeli gra bedzie tylko na piece to nie bedzie problemu ale jeśli też na konsole to już inna bajka (producenci konsol bardzo nie lubia gier adult - np Manhunt 2). Powinni najwyżej zmniejszyć gore (ale nie na PC ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l33tno0b1n Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 OMFG!! Screeny miazdza...jesli to screeny <_< http://home.comcast.net/~cs_player89/sofpayback.avi Prawie jak Crysis na medium :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Plastikowo jakoś... To for sure nr 3? Edytowane 3 Października 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 zalatuje mi niskobudżetową produkcją! to jest ten sam filmik ?? bo nie chce mi się ściągać :D http://www.dailymotion.com/video/x34kxm_so...fortune-payback Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l33tno0b1n Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 zalatuje mi niskobudżetową produkcją! to jest ten sam filmik ?? bo nie chce mi się ściągać :D http://www.dailymotion.com/video/x34kxm_so...fortune-payback A myślisz, że mi się chce to otwierać ? Bez możliwości odstrzeliwania łbów to ta gra była by beznadziejna bo w SoFach głównie brutalność ludzi przyciągała bo w jakiej innej grze latały ręce i nogi? Jak tego nie będzie a dodatkowo grafika i fizyka taka słaba to może być crap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Czy ja odniosłem jakieś dziwne wrażenie czy może to już nie jest stary dobry SOF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 zalatuje mi niskobudżetową produkcją! to jest ten sam filmik ?? bo nie chce mi się ściągać :D http://www.dailymotion.com/video/x34kxm_so...fortune-payback Powiem tak: fajnie to wygląda ale nie widze GHOULA ;0. Bez takie gore'a jak w SoF2 i 1 to imo mija sie z celem :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 A gdzie odrzut po wystrzale!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...