co3en Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Witam ;) Jak zrobić coś takiego, żeby przy użyciu opcji "wstaw plik" lub podobnej do istniejącego kilkustronicowego dokumentu wstawić jednocześnie coś podobnego do nagłówka(obniży tekst i będzie na samej gorze jak nagłówek i wstawi jeszcze kilka zdań pod koniec dokumentu ?? Zależy mi na tym zeby to robiło coś podobnego jak na poniższych rysunkach: Krursor będzie ustawion na samym końcu tekstu. Próbowałem zrobiić to robiąc inny plik worda z nagłówkiem i tym końcowym dopiskiem ale niestety M$ Word nagłówków nie przekleja i wstawia tylko sam końcowy tekst... Mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie wiem o co Ci chodzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Najprościej: Chodzi mi o to żeby przy użyciu opcji "wstaw > plik " w wordzie i wstawieniu innego pliku będącego też dokumentem word'a oprócz zawartości tego pliku wstawiało też zawartość nagłówków z tamtego pliku, który wstawiam... Prościej juz nie moge :mur: no chyba ze tak: jak skopiować nagłówek z jednego dokumentu worda do drugiego przy użyciu opcji "wstaw plik" lub podobnej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juanes74 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie wiem dokładnie o co Tobie chodzi? Jakie nagłówki masz na myśli? W wordzie jest taka coś jak elementy OLE, czyli możesz wstawiać jeden plik worda do drugiego, dajesz wstaw -> plik -> wybierasz element OLE (chyba tak to jakoś było, nie wiem dokładnie bo nie mam obecnie Office zainstalowanego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...