asdfman1 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Laptop Toshiba A100-036, karta Wifi Atheros AR5006EG, Win XP SP2. Na początku wszystko było ok, zainstalowałem karte (stery ze strony Toshiby), ale po jakimś czasie zaczęła wariować. Po uruchomieniu kompa (po ZAPRASZAMY) system ładował się z 3 minuty, odinstalowałem karte i wszystko było ok. Niedawno robilem format, zainstalowalem karte i zaczęło się, system znowu długo się ładuje, a do tego nie mogę połączyć się z Neostradą (wyskakuje błąd o TCP/IP jakby samo się zmieniło ? ) nie mam dostępu do Połączeń sieciowych, a o problemie z odinstalowaniem nie wspomne. Nie dało się tego usunąć, ani z Panelu Sterowania, ani z Menedżera, komp wieszał się. Sterwoniki były najnowsze, ale instalowalem też starsze z podobnym skutkiem. Aktualnie nie mam zainstalowanej karty. Miał ktoś podobny problem ? Edytowane 27 Czerwca 2007 przez asdfman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...