Rafal2!omu$$ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Hejka moja mama uparła sie ze chce notebooka i to przezaznie do pisania. Mowilem ze taki za 2200 styknie a nawet mniej ale Onan chce koniecznie takiego za 3500 xD. http://morele.net/produkt/104242 wybrałem to i mysle ze jest to najlepszy wybor jak do tej ceny. Ale dla pewnosci wole sie Was poradzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zerknij na allegro, Asmobile S96S lub Compal FL90. Zastanawialem sie nad ktoryms z nich, ale jeszcze nie kupilem. Moze wypowie sie ktos na temat tych modeli, jak sie sprawuja itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 O czym jest ten dział? Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Ślepy? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 kurcze sorki, tam rzeczywiscie wszystko jest, ale mysle ze wezme tego asusa bo ładniej wygląda i lepsza marka. Bo jakos mi sie nie widzi mojej mamy ktora gra w obliwiona z AAx16 i zobaczy roznice pomiedzy 8600GT i 8600GS <haha> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 to nie jest Asus tylko Asmobile.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 kurcze sorki, tam rzeczywiscie wszystko jest, ale mysle ze wezme tego asusa bo ładniej wygląda i lepsza marka. Bo jakos mi sie nie widzi mojej mamy ktora gra w obliwiona z AAx16 i zobaczy roznice pomiedzy 8600GT i 8600GS <haha>Jak nie gra w Obviliona to może biznesowego lapa : Toshiba Tecra A8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja bym HP'ka polecił np http://www.koyto2.pl/eSklep/prod.php?partnumber=GB882EA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 tak w zasadzie pomyslałem ze lepiej bedzie kupic z lepsza grafą wiec tego Compal FL90 wezme 8600GT jest bardzo kuszące. Fakt ze w kompie mam 8800GTX'a ale wygodniej było by w łozeczku sobie popyka w jakąs strategoe w full detalkach. A dla mamy to nie powinno robic roznicy czy c2d 7100 czy c2d 7300. Do grania chyba nie ma lepszego laptopka co nie? Bluetootha moja mama nie wymaga tak samo jak karty sieciowej. Laptom ma byc odciety od neta bo mama nie chce zeby jakis wirus sie dostał do jej dokumentow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...