Skocz do zawartości
solex

Net Framework

Rekomendowane odpowiedzi

bo MZK... masz zepsuty komputer.... Jak nie można jak ja zainstalowałem i tysiące innych użytkowników także... Może napisz jakieś szczegóły.. przeczytaj ten cholerny raport o błędach - po to on jest żeby wiedzieć co jest nie tak... A Ty zadajesz pytanie w stylu:

Dlaczego nie można uruchomić samochodu. Podczas zapalania świecą się światła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo MZK... masz zepsuty komputer.... Jak nie można jak ja zainstalowałem i tysiące innych użytkowników także... Może napisz jakieś szczegóły.. przeczytaj ten cholerny raport o błędach - po to on jest żeby wiedzieć co jest nie tak... A Ty zadajesz pytanie w stylu:

re; Nie sądzę, ażeby było coś nie tak z systemem, lecz fakt jest faktem. Oto Screen (Raportu)

sorki, że nie podałem całego (Raportu o błędach) Poniższy raport jest z innej wersji Net'a Framework

Oto opis błędu podczas instalacji: Instalator Microsoft.Net Framework 3.0

Sygnatura błędu

EventType: wap10setup P1:13165 P2:3.004506.30_waprtm_x86_sf

P3:mc P4:inst P5:f

P6:dd_ca_checkrollbackenbled_x86.3643236f_fc70_ P7:0 P8:1603

P9:- P10:micrisoft.net f

Trećś raportu o błędach

Następujące pliki zostaną dołączone do tego raportu o błędach:

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\WLF26.tmp

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\SDB27.tmp

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~~1\temp\VSWO\VSSWMSISSumary.txt

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\VSWO\VSSWMSIInstallTime.txt

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\VSWO\VSSWMSIFallinfo.txt

post-149132-1183095462_thumb.jpg

Edytowane przez solex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

re; Niezły z Ciebie (uczestnik) :D Podejrzewam, że ci wszyscy co nie mieli żadnych problemów z niczym, głównie informowali ciebie :D :D

solex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesteś trochę za cieńki w uszach zeby tak do mnie mówić :). Nie znam rozwiązania twojego problemu więc nie postfakuje bez potrzeby. Problem masz jakiś dziwny i nie tylko na tym forum widzę ludzie nie znają rozwiązania...

Na początek kierując się zdrowym rozsądkiem i logiką zajrzałbym do plików logów które zostały dołączone do raportu... na co zapewne nie wpadłeś :wink:, ale wpadli by ci, którzy nie mają zazwyczaj problemów z niczym. Następnym razem pohamuj język przed takimi tekstami bo się pogniewamy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\WLF26.tmp

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\SDB27.tmp

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~~1\temp\VSWO\VSSWMSISSumary.txt

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\VSWO\VSSWMSIInstallTime.txt

C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\VSWO\VSSWMSIFallinfo.txt

Te pliki znajdują sie w katalogu TEMP, możesz je więc bez problemu wyrzucić, często jakieś dziadostwa w tempie użytkownika powodują problemy. Potem spróbuj zainstalować Net Framework

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesteś trochę za cieńki w uszach zeby tak do mnie mówić :). Nie znam rozwiązania twojego problemu więc nie postfakuje bez potrzeby. Problem masz jakiś dziwny i nie tylko na tym forum widzę ludzie nie znają rozwiązania...

Na początek kierując się zdrowym rozsądkiem i logiką zajrzałbym do plików logów które zostały dołączone do raportu... na co zapewne nie wpadłeś :wink:, ale wpadli by ci, którzy nie mają zazwyczaj problemów z niczym. Następnym razem pohamuj język przed takimi tekstami bo się pogniewamy :)

re; Ale z Ciebie egoista :D Jeśli już to "pisałem" A to czy jestem cienki, czy też nie, nie Tobie oceniać - ....

solex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a komu.. któż inny może wypowiadać się na temat moich poglądów w moim imieniu... Oceniam tak... bo:

1) nie potrafisz nawet zadać sensownie pytania

2) jeszcze se jaja robisz kosztem mnie.. mimo, że jako jedyny zainteresowałem się Twoim problemem... chciałem pomóc.. nie wiedziałem.. trudno.. teraz gdybym wiedział to i tak bym nie powiedział :)

czy ja jestem egoista? no cóż.. nie mnie to osądzać :wink:

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a komu.. któż inny może wypowiadać się na temat moich poglądów w moim imieniu... Oceniam tak... bo:

1) nie potrafisz nawet zadać sensownie pytania

2) jeszcze se jaja robisz kosztem mnie.. mimo, że jako jedyny zainteresowałem się Twoim problemem... chciałem pomóc.. nie wiedziałem.. trudno.. teraz gdybym wiedział to i tak bym nie powiedział :)

czy ja jestem egoista? no cóż.. nie mnie to osądzać :wink:

re: Myślę, że wiesz po co jest "FORUM" Skoro tu jeż (jesteś) i z pewnością znasz owy problem, to sądzę, że nie musisz odpowiadać na żadne problemy. Lecz natomiast skoro sie decydujesz, to nie poniżaj innych z braku wiedzy, czy też sposobu (wysławiania się)

Nikt nie jest idealny, nawet TY.. Osobiście nie widzę w tym przypadku żadnego problemu abyś kiedykolwiek zabierała głos w takim czy innym problemie na tym forum :?

solex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a poza tym wszyscy zdrowi?

sory panie, ale to nie ja zacząłem od ironicznych uwag pod moim adresem... Nigdy nie twierdziłem ze jestem idealny - więc ten argument potraktuję jako defaultowy w takich sytuacjach, gdy opozycji brak konkretnych argumentów :)

Nie poniżam też nikogo za brak wiedzy.. chyba że ten ktoś usilnie robi sam z siebie debila lub obraża innych. Zwróć uwagę że napisałem ktoś, co nie znaczy że to się tyczy Ciebie - bo zaraz wysnujesz wniosek że nazwałem Cie debilem :). Więc uprzedzam fakty...

Natomiast jeśli chodzi o sposób wysławiania się... to absolutnie nie rozumiem o co Ci chodzi choćby w ostatnim poście :).

Do tego mała sprawa techniczna... nie musisz pisać re: to nie jest tytuł maila, oraz nie musisz podpisywać każdego posta.. wystarczy ze obok jest avatar z nickiem - tak mówię na wszelki wypadek, bo moze nie wiesz jak działa ... FORUM... :wink:

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi