solex Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Dlaczego nie można zainstalować Net Framework żadnej wersji :cry: Podczas instalacji pojawia się tylko (Raport o błędach) :cry: solex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 bo MZK... masz zepsuty komputer.... Jak nie można jak ja zainstalowałem i tysiące innych użytkowników także... Może napisz jakieś szczegóły.. przeczytaj ten cholerny raport o błędach - po to on jest żeby wiedzieć co jest nie tak... A Ty zadajesz pytanie w stylu: Dlaczego nie można uruchomić samochodu. Podczas zapalania świecą się światła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solex Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) bo MZK... masz zepsuty komputer.... Jak nie można jak ja zainstalowałem i tysiące innych użytkowników także... Może napisz jakieś szczegóły.. przeczytaj ten cholerny raport o błędach - po to on jest żeby wiedzieć co jest nie tak... A Ty zadajesz pytanie w stylu: Dlaczego nie można uruchomić samochodu. Podczas zapalania świecą się światła... re; Nie sądzę, ażeby było coś nie tak z systemem, lecz fakt jest faktem. Oto Screen (Raportu) sorki, że nie podałem całego (Raportu o błędach) Poniższy raport jest z innej wersji Net'a Framework Oto opis błędu podczas instalacji: Instalator Microsoft.Net Framework 3.0 Sygnatura błędu EventType: wap10setup P1:13165 P2:3.004506.30_waprtm_x86_sf P3:mc P4:inst P5:f P6:dd_ca_checkrollbackenbled_x86.3643236f_fc70_ P7:0 P8:1603 P9:- P10:micrisoft.net f Trećś raportu o błędach Następujące pliki zostaną dołączone do tego raportu o błędach: C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\WLF26.tmp C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\SDB27.tmp C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~~1\temp\VSWO\VSSWMSISSumary.txt C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\VSWO\VSSWMSIInstallTime.txt C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\VSWO\VSSWMSIFallinfo.txt Edytowane 29 Czerwca 2007 przez solex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solex Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 bo MZK... masz zepsuty komputer.... Jak nie można jak ja zainstalowałem i tysiące innych użytkowników także... Może napisz jakieś szczegóły.. przeczytaj ten cholerny raport o błędach - po to on jest żeby wiedzieć co jest nie tak... A Ty zadajesz pytanie w stylu: Dlaczego nie można uruchomić samochodu. Podczas zapalania świecą się światła... re; Niezły z Ciebie (uczestnik) :D Podejrzewam, że ci wszyscy co nie mieli żadnych problemów z niczym, głównie informowali ciebie :D :D solex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 jesteś trochę za cieńki w uszach zeby tak do mnie mówić :). Nie znam rozwiązania twojego problemu więc nie postfakuje bez potrzeby. Problem masz jakiś dziwny i nie tylko na tym forum widzę ludzie nie znają rozwiązania... Na początek kierując się zdrowym rozsądkiem i logiką zajrzałbym do plików logów które zostały dołączone do raportu... na co zapewne nie wpadłeś :wink:, ale wpadli by ci, którzy nie mają zazwyczaj problemów z niczym. Następnym razem pohamuj język przed takimi tekstami bo się pogniewamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juanes74 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\WLF26.tmp C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\SDB27.tmp C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~~1\temp\VSWO\VSSWMSISSumary.txt C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\VSWO\VSSWMSIInstallTime.txt C:\DOCUME~1\solex\USTAWI~1\Temp\VSWO\VSSWMSIFallinfo.txt Te pliki znajdują sie w katalogu TEMP, możesz je więc bez problemu wyrzucić, często jakieś dziadostwa w tempie użytkownika powodują problemy. Potem spróbuj zainstalować Net Framework Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solex Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 jesteś trochę za cieńki w uszach zeby tak do mnie mówić :). Nie znam rozwiązania twojego problemu więc nie postfakuje bez potrzeby. Problem masz jakiś dziwny i nie tylko na tym forum widzę ludzie nie znają rozwiązania... Na początek kierując się zdrowym rozsądkiem i logiką zajrzałbym do plików logów które zostały dołączone do raportu... na co zapewne nie wpadłeś :wink:, ale wpadli by ci, którzy nie mają zazwyczaj problemów z niczym. Następnym razem pohamuj język przed takimi tekstami bo się pogniewamy :) re; Ale z Ciebie egoista :D Jeśli już to "pisałem" A to czy jestem cienki, czy też nie, nie Tobie oceniać - .... solex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) a komu.. któż inny może wypowiadać się na temat moich poglądów w moim imieniu... Oceniam tak... bo: 1) nie potrafisz nawet zadać sensownie pytania 2) jeszcze se jaja robisz kosztem mnie.. mimo, że jako jedyny zainteresowałem się Twoim problemem... chciałem pomóc.. nie wiedziałem.. trudno.. teraz gdybym wiedział to i tak bym nie powiedział :) czy ja jestem egoista? no cóż.. nie mnie to osądzać :wink: Edytowane 3 Lipca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solex Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 a komu.. któż inny może wypowiadać się na temat moich poglądów w moim imieniu... Oceniam tak... bo: 1) nie potrafisz nawet zadać sensownie pytania 2) jeszcze se jaja robisz kosztem mnie.. mimo, że jako jedyny zainteresowałem się Twoim problemem... chciałem pomóc.. nie wiedziałem.. trudno.. teraz gdybym wiedział to i tak bym nie powiedział :) czy ja jestem egoista? no cóż.. nie mnie to osądzać :wink: re: Myślę, że wiesz po co jest "FORUM" Skoro tu jeż (jesteś) i z pewnością znasz owy problem, to sądzę, że nie musisz odpowiadać na żadne problemy. Lecz natomiast skoro sie decydujesz, to nie poniżaj innych z braku wiedzy, czy też sposobu (wysławiania się) Nikt nie jest idealny, nawet TY.. Osobiście nie widzę w tym przypadku żadnego problemu abyś kiedykolwiek zabierała głos w takim czy innym problemie na tym forum :? solex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) a poza tym wszyscy zdrowi? sory panie, ale to nie ja zacząłem od ironicznych uwag pod moim adresem... Nigdy nie twierdziłem ze jestem idealny - więc ten argument potraktuję jako defaultowy w takich sytuacjach, gdy opozycji brak konkretnych argumentów :) Nie poniżam też nikogo za brak wiedzy.. chyba że ten ktoś usilnie robi sam z siebie debila lub obraża innych. Zwróć uwagę że napisałem ktoś, co nie znaczy że to się tyczy Ciebie - bo zaraz wysnujesz wniosek że nazwałem Cie debilem :). Więc uprzedzam fakty... Natomiast jeśli chodzi o sposób wysławiania się... to absolutnie nie rozumiem o co Ci chodzi choćby w ostatnim poście :). Do tego mała sprawa techniczna... nie musisz pisać re: to nie jest tytuł maila, oraz nie musisz podpisywać każdego posta.. wystarczy ze obok jest avatar z nickiem - tak mówię na wszelki wypadek, bo moze nie wiesz jak działa ... FORUM... :wink: Edytowane 5 Lipca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...