Grinch Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Cześć. Według balty i benchmark.pl ta karta powinna mieć RAM DAC ustawiony na 400Mhz, według sterowników RAMDAC w mojej karcie wynosi 350Mhz (tu screen) co jest grane. Wytłumaczcie mi proszę. :roll: To było pytanie teraz problem. NIe moge włączyć Fast Write w tym cholerstwie. W biosie ustawione, gdy w sterownikach przełąnczam na WŁĄCZONE karze mi zrobić restarta. ALe niestety powraca do poprzedniego stanu. Prówowałęm PowerStripem ale bez skutku nie da się zaznaczyć. Jaki może byćsposób na wymuszenie tegj funkcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 bo kupiles bez obrazy S C I E R W O ZWANE POWER COLOR PS. ILE DALES? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 po kiego grzyba Tobie FW ?!?! :P Nie wlaczaj tego shita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 noso nie wstyd ci miec taki obrazek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 bo kupiles bez obrazy S C I E R W O ZWANE POWER COLOR PS. ILE DALES? 539zł mi siępodoba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 po kiego grzyba Tobie FW ?!?! :P Nie wlaczaj tego shitaLubie jak mi wszystko dobrze działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Problem z FastWrites roizwiązany ale niewiem dlaej co z tym RAM DAC;kiem ? ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Czy sie wstydze obrazka? hm jak by to byl moj Stary to bym sie wstydzil :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 bo kupiles bez obrazy S C I E R W O ZWANE POWER COLOR PS. ILE DALES? 539zł mi siępodoba :D A JA ZA SWOJA KARTE DALEM 500 :P, chociaz uzywana ale jeszcze mam 1,5 roku gwary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 a ja 400 ,co zazdroscicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Vengeance w twoim opisie jest podkrecona nagrywara czy co jak to zrobic ??? z moja asusa tez sie da tak zrobic czy co ??/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parseval Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a to juz domena LiteOn ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no jest podobno problem biosu z rozpoznawaniem ramdac'a mi tez pisze 350 ale napewno jest 400 mhz .Ej a jak zrobiles to FW bo mi z cholere nie chce sie wlaczyc. Ps. ja swoja kupilem za 400 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ej ludziska ja mam big problem.No bo za chiny nie umiem zmieniac odswierzania powyrzej 75 hz a na rivie moglem i 100 dac normlanie wszystkim próbowalem i power stripem i rage3d i refreshfix i normalnie nie idzie a mi juz oczy wysiadaja . Ps juz nie warzne .Zrobilem i choi ladnie na 100 hz .A wczoraj zoba czylem ze mi w opcjach sterownikow 2 zakladki znikly te do directa i od opengl'a dziwne co tylko kurde jak to teraz odzyskac :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 To jest odpowiedz Pana z PowerColora: The DAMDAC is 400MHZ. but it only can show 350MHZ in Windows. It's driver issue, you can confirm it with ATI. I wszystko jasne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 U mnie jest identycznie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...