m_krzywy Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Przetaktowany z 3200MHz @ 3328 MHz FSB 208 Mnożnik x16 Pamięć na 556MHz działa stabilnie... martwi mnie to ze działa połowicznie i zaniża mi przez to wyniki :( Edytowane 30 Czerwca 2007 przez m_krzywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 wszystko ok masz "2 proce" a supr pi korzysta z 1 ot cala filozofia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 To jest HT (emulacja 2 proców) W Winrarze to samo... w Prime95 tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 A odpal Orthosa i zobacz czy będziesz miał obciążone ,,2 rdzenie,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Odpal dwie kopie superpi i bedziesz mial obciążenie 100% :) Nie działa na pół gwizdka tylko wykorzystuje 1 wątek, dlatego jest 50%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dzięki macie racje... odpaliłem sobie TMPEng i konwertowałem filmik. Wszystko jest ok. A jest opcja ze wynik w SuperPI poprawi mi sie jak wyłącze HT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 To nie ma znaczenia czy wyłączysz czy włączysz. Każdy wątek wykorzystuje max częstotliwość procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_krzywy Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dzięki temat [solved] topic close plz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...