Gumis88Krk Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Przeczytajcie! - http://tinyurl.com/39hedz To jest nie do pomyslenia! Jak ktos z nas mógł sie tego dopuścic! toz to obraza całego forum! :mur: hehhe spokoojnie... to tylko żarcik... zróbcie psikusa swoim znajomym i oczekujcie ich reakcji! Ja się zdrowo uśmiałem! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 znalazłem ta stronę dzisiaj rano, długo się wczytuje, ale jak się juz wczyta to pośmiać się można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) To jest dopiero dobre :D bez urazy ziom ;) Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) To jest dopiero dobre :D bez urazy ziom ;) :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Co ty... ja sie nie obrazam na takie pierdy.... :lol2: Dobre to jest... dzisiaj 1 raz sie z tym spotkałem... z takimi stronkami :D Kurcz ejak to zrobiles?? heheh nie moge tego wykminic na interii.... Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Gumis88Krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...