dzik86 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Za to KFC to inna bajka. Jedzenie tam wydaje się świeże, smaczne, dobrej jakości. Bułka jest świeża, kurczak zawsze soczysty i chrupiący, a nie tłusty, sosy dobre, panierki pycha, a warzywa smakują jak warzywa. Mucha nie siada. Hmm.... tak się składa że mam jeszcze 2 koleszków co robią w KFC :lol: Tam nie jest w cale tak fajnie z tym jedzeniem jak się wam wydaje :lol: Może jak pogadam z kolesiem , to opisze pare fajnych sytuacji . ps. chyba bede niemile widziany w tym temacie :rolleyes: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 ... i ciepłych pączków. To fast food.Dla całej rodziny.No więc Synek: Chessburge + Cola Mama: Shake + Sałatka warzywna Tatuś: 50 Czystej + MaC zagrycha :D BTW czy pamietacie MCKiełbase? :D Jest to jeszcze w ofercie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 oj mi chodziło o to, że i dzieci tam kupują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 I wygladaja pozniej jak potwory. Ostatnio siedzialem zeby cos rzucic na zab. Latalem w poszukiwaniu butow, spodenek i innych dupereli. MCdonald akurat byl na galerri. Siadlem z jakims zestawem, szamam. Nagle od stolika wstaje mamuska taka 170cm 80kg i obok niej coreczka, na oko 12-13 lat 160cm i ze 120kg. Kutfa latwiej ja bylo przeskoczyc niz ominac. Dzieciak jeszcze z burgerem w reku, kolejnym.... Blech az zrec mi sie odechcialo. Ku ironii na tacy ulotka z danymi o kaloriach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ku ironii na tacy ulotka z danymi o kaloriach :] To akurat jest zabawne nawet ;] Tak jakby w knajpie w której serwują alkohole była ulotka ile to Voda Ognista ma składników mineralnych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Dokladnie a poza tym "spozywanie alkoholu jest zdrowe i dba o stan twojej watroby i trzostki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Jako, że mam McoWstręt to dziś postawiłem na Burger Kinga, Whopper+hamburger i muszę przyznać wam rację-jest zajebiste!100x lepsze niż w macu, 10x lepsze niz w kfc :) hamburger jakiś mały ale za 2zł dobra opcja i w miarę ok, ale Whopper był napradę konkretny i duży jak za te 8zł, aż boję się jak wygląda podwójny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Pewnie podwójny to jakiś gigant, wielkości pizzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Wszystko zjem z McDonalda oprócz FishMaca i bardzo sycących sałatek które są tak wysuszone że ma się wrażenie że zamiast sałaty wrzucili nam chipsa. Hmm... Pogratulować mojej przemianie materii ; ) krew w porządku, sprawdzam dość często, oddaje jak tylko mogę i jeszcze nikt nie narzekał xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 A tak w ogóle jeszcze są Fischmacki, bo u mnie w mieście nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 elbląg - wszędzie czizy po 3zł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 jadlem zachwalanego twistera i tortilla fajniejsza jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 jadlem zachwalanego twistera i tortilla fajniejsza jest :P nie znasz sie - cziter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 W Gdańsku po 3zl cheesburgery co jest złem-tak samo jak wielkie kolejki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Gra counter-strike przeniesiona do świata McDonalda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Mam wrażenie, że prawie wszędzie zdrożały do 3 zł. To uważam za nie smaczne, lepsza cena była po 2 zł. A może dają jakiś extra dodatek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Na dworcu we Wrocławiu nadal 2zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Wszystko zjem z McDonalda oprócz FishMaca i bardzo sycących sałatek które są tak wysuszone że ma się wrażenie że zamiast sałaty wrzucili nam chipsa. Hmm... Pogratulować mojej przemianie materii ; ) krew w porządku, sprawdzam dość często, oddaje jak tylko mogę i jeszcze nikt nie narzekał xD Hmm.. i Twoja piekna sylwetka.. ;] Co do McDonalda to fakt w Kaliszu tez zdrozały cheesburgery i reszta z 2zł na 3zł - teraz juz bardziej opłaca sie isc na Longera do KFC. Tez 3zł ale o wiele lepsze jedzonko.. Ogólnie to z McDonaldem i innymi mam słąby kontakt ;] Najblizszego mam 30km od mojej miesciny wiec sporadycznie bardzo wpadam tam zjesc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 W Gdańsku po 3zl cheesburgery co jest złem-tak samo jak wielkie kolejki :(Kolejki były fatalne, jeszcze prawie cała obsługa miała "uczę się" na plakietce :P I stało się, zaciągnęli mnie do mcd i jadłem, wrażenia średnie ;P w wawie strefa dobrych cen dalej 2zł ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Wczoraj pojechałem do dominikańskiej obejrzeć aparat i przy okazji zachaczyłem o MC, po tych małych kawałkach kurczaka (za cholere nie pamiętam jak sie to nazywało) i małych frytkach do wieczora odbijało mi sie olejem czy innym świństwem :angry: :angry: , a jeszcze 2-3 lata temu na studiach spokojnie mogłem wszamaniać takie żarcie :lol: :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 makowe buły są najlepsze na świecie - wiem co mówię, bo 6 lat przepracowałem w McD - i tylko w McD jestem pewien tego co zjadam :) natomiast sensacje w stylu - frytki robione z proszku, czy zmielony papier dodawany do mięsa i wiele innych temu podobnych głupot, to są brednie wyssane z palca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Kolejki były fatalne, jeszcze prawie cała obsługa miała "uczę się" na plakietce :P I stało się, zaciągnęli mnie do mcd i jadłem, wrażenia średnie ;P w wawie strefa dobrych cen dalej 2zł ^^Wolałeś iść do 3 kas w kfc gdzie kolejka była jeszcze w podziemiach? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 - frytki robione z proszku poprawka: cebula z proszku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 poprawka: cebula z proszku :D poprawka: nie z proszku, tylko suszona i namaczana przed użyciem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Cóż... ja porównywać nie będę, bo w KFC nie jadłem <_< McDonald's to popularna marka... ja czasem lubię tam przyłazić w Kaliszu. Wg mnie ten fastfood jest w porządku, a nie zatruwa ludzi, jeśli jedzą z umiarem. Frytki i czizburger + kola... mniam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) @Rosolini czy wiesz może jaką w maku mają polewę czekoladową (tą na lody)? jakiej firmu lub jak ją zrobić samemu.... Jest genialna ;] a może ktoś inny wie? btw. strefa "dobrych cen" za 3 zł mija się z celem, bo zanim była to hamburger kosztował 2zł a czis 2,5... Dobrze, że wawka i okolice się nie poddaje i ciągle 2 zł :D Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 @Rosolini czy wiesz może jaką w maku mają polewę czekoladową (tą na lody)? jakiej firmu lub jak ją zrobić samemu.... Jest genialna ;]Niestety nie pamietam, kto to produkuje? Od dawna już tam nie pracuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) big mac + 2xcheseburger + frytki + sos śmietanowy + cola + ciacho, standardowy zestaw, MNIAM !!! szkoda ze kola w proszku jest i ja rozpuszczaja i gorzej smakuje jak z butelki kfc, mniam qurito ! xD ps: czasem 2xbig mac zalezy od ochoty a tu fotka jak z dziewczyna skoczylismy do McD, ona zamówiła tylko 2xchesa i cole.. xD reszta moja :D http://b12.grono.net/135/156/gallery-25727443-500x500.jpg http://b0.grono.net/39/154/gallery-25727444-500x500.jpg Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zinger za 1PLN za numer mojej licencji pilota = mega pycha mimo majonezu zamias pikantnego sosu :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 szkoda ze kola w proszku jest i ja rozpuszczaja i gorzej smakuje jak z butelkicola w proszku? pierwsze słysze - od kiedy? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...