apo5 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 w kfc nie ma z tym problemu bo pepsi mozna dostac w butelce. Co do burger kinga, jadłem zestaw XXL...można się nażreć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 cola w proszku? pierwsze słysze - od kiedy? :blink: mało kto o tym wie xD a Ty myślisz że co, transportują tak te litry coli do fastfoodów? a przyjżyj sie dokładnie jak z dystrybutora leci napój na samym początku są 2 rurki, z jednej leci woda z drugiej coś co trzeba rozcieńczyć, co wcześniej było w proszku an dodatek. Moja mama tym handlowała kiedyś przez moment i próbki dostałą xD + porównaj ilosć gazu tej z butelki a tej z tej maszyny. Jak byłem w złotych tarasach w jakimś subwaylunch czy coś O_O facet do mnie, "momencik, woda sie skończyła" a zamówiłem cole xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 To może jeszcze bułki mają z proszku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 mało kto o tym wie, ale wołowina również jest tam z proszku - natomiast ów proszek jest syntetycznie pozyskiwany z trawy - oczywiście ze sztucznej trawy (żeby nie było wątpliwości) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Z prochu (proszku??) powstałeś i w proch (proszek??) się obrócisz?? :P Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) To może jeszcze bułki mają z proszku?? bułki normalne, trzymane rok w lodówce w magazynie i odgrzewane, tak być musi bo obniżają koszta, w interesach nie ma miejsca na sentymenty, mcd to de facto byle żarko ale jakie smaczne ! xD mcdonald to jedna z 10 najbardziej dochodowych korporacji zaraz za coca colą, intelem i toyotą PS: mięso to odpady, resztki, które są mielone i wychodzi kotlecik to nie zaszkodzi człowiekowi, uważać tylko trzeba na swój cholesterol ... Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Strefa dobrych cen zdrożała :( z 2zł na 3 zł :| A 4 dni temu jak byłem to jeszcze normalnie po 2 zł . Teraz to już nie mam po co odwiedzać mc :( Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Strefa dobrych cen zdrożała :( z 2zł na 3 zł :| A 4 dni temu jak byłem to jeszcze normalnie po 2 zł . Teraz to już nie mam po co odwiedzać mc :(Gdzie dokładnie? Ja wczoraj zjadłem potrójnego whoppera za 12zł i napchałem się jak zły! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 w wawie w mcd chesy po 2zł, chyba ze zmieniają w niektórych albo nie we wszystkich zdążyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja zwykle biore sobie zestawik 2x chees, fryteczki i mcflurry albo szejk czekoladowy. Nie najem sie tym za bardzo ale smaczne [;. I to wszystko w mcdrive'ie, jadac samochodem mozna na luzie sobie to pochłonąć w przeciwieństwie do np. BigMaców czy Wieśmaców [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 szkoda ze kola w proszku jest i ja rozpuszczaja i gorzej smakuje jak z butelkiSkad wziales ten pomysl? Kola jest przychodzi w koncentratach i jest mieszana z woda, ale to nie jest zaden proszek! Pracowalem w multipleksie przez 1 rok i sie tych tankow troche nanosilem. Zwykly koncentrat... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) koncentrat wcześniej z proszku, chyba ze coś zmienili to niewiem jak teraz, takie proszek prawie w ręku miałem kiedyś, z resztą pisałem jak wyżej, ale co nie zmienia faktu ze rozcieńczać z wodą, ble, choć w samku jest ok niby i zawsze cała pije xD PS: to tak jak z szynką ze sklepu w której tylko 30% to mięso xD (to potwierdzone, matka ma firme co handluje tym czymś co stanowi 70% xD ) Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 W Macu żeby sie najeść to potrzebuje - w zaleznosci czy jem w aucie czy w macu: 5* cheesburger lub 20* McNuggets + duże frytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 to ładnie masz mi wystarczą 2 czisy+sałatka za 2 zeta , lub 3 i jestem full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 to ładnie masz mi wystarczą 2 czisy+sałatka za 2 zeta , lub 3 i jestem full. :o no to ty ladnie masz, zaoszczedzisz przynajmniej :) Ja 4 - 6 czisow, zaleznie od tego jak bardzo glodny jestem biore jeszcze jakas salatke lub big'a + do tego obowiazkowo duza cola. Tyle ze po 2 - 3 godzinach uczucie najedzenia odchodzi po takim jedzeniu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Frytki i czizburger + kola... mniam! Wszystko poza frytkami i cola jest malo szkodliwe w twoim posilku ;) . Obejrzyjcie sobie film Super size me. Odrazy wszystkim zacząłem prawić mądrości na temat mala, a sam na to patrze z obrzydzeniem, mimo iz jest smaczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 to ładnie masz mi wystarczą 2 czisy+sałatka za 2 zeta , lub 3 i jestem full.To co ty masz 1,50 wzrostu i 30kg wagi? :blink: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jak mc to bez 4 kapci nie ma co podchodzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To co ty masz 1,50 wzrostu i 30kg wagi? :blink: :huh: 190 cm i 100kilo wagi-wyhodowanej dzięki fast foodom:) a najlepsze jest to , ze odzywiam się praktycznie tylko w fast foodach i jestem zdrów jak ryba :razz: tak wiem zajebisty jestem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak byłem mały lubiłem chodzić do maca, ale teraz kupuję tam tylko lody i shake'i. Czasami, gdy długo nic nie jadłem, wrzucę na ząb jakąś bułę. Ale i tak wolę hot dogi z Ikei za złotówkę. ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wszystko poza frytkami i cola jest malo szkodliwe w twoim posilku ;) . Obejrzyjcie sobie film Super size me. Odrazy wszystkim zacząłem prawić mądrości na temat mala, a sam na to patrze z obrzydzeniem, mimo iz jest smaczne :) nie porównuj maca ze stanów do naszego, a poza tym u nas 3 czizy to może jak jeden u nich (mały) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 nie porównuj maca ze stanów do naszego, a poza tym u nas 3 czizy to może jak jeden u nich (mały) Na jakiej podstawie tak myślisz? (dowody)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 mcdonald to jedna z 10 najbardziej dochodowych korporacji zaraz za coca colą, intelem i toyotą ale ta korporacja zarabia na nieruchomościach a nie na hamburgerach ;p ma ich więcej niż kościół katolicki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) nie porównuj maca ze stanów do naszego, a poza tym u nas 3 czizy to może jak jeden u nich (mały) To jakie rozmiary i masę mają czisy z usa? Może spece z maka mają jakies nieaktualne dane? USA: http://www.mcdonalds.com/app_controller.nu...ion.index1.html PL: http://www.mcdonaldsmenu.info/ourmenu.jsp Pieprzysz głupoty za przeproszeniem... Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Moi znajomi robili w MC w USA - Yong Travel Pozdro :D - i czisy moze sa tylko odrobine wieksze ale za to tlustsze i mniej estetyczne - a 3x wiekszy to i oszem jest ale podwojny chessburger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 To jakie rozmiary i masę mają czisy z usa? Może spece z maka mają jakies nieaktualne dane? USA: http://www.mcdonalds.com/app_controller.nu...ion.index1.html PL: http://www.mcdonaldsmenu.info/ourmenu.jsp Pieprzysz głupoty za przeproszeniem... yy widziałem to wiem co mówię? :-| oczywiście jeden powiększony to jak 3 nasze, źle napisałem, poza tym w macu tam mało kto je ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 190 cm i 100kilo wagi-wyhodowanej dzięki fast foodom:) a najlepsze jest to , ze odzywiam się praktycznie tylko w fast foodach i jestem zdrów jak ryba :razz: tak wiem zajebisty jestem :lol2: 100 kilo w twoim wieku? I ty to nazywasz "zdrów jak ryba"? Radziłbym zajrzeć do tematu o suszonej kiełbasie i odstawić fastfoody na bok :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No moja kielbasa napewno zdrowsza niz hamburgery :) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) mówicie że ich 1 buła to 3 nasze a badania, które opublikowano w TV ostatnio mówią, że w PL fastfoodach jest najwięcej tłuszczu. tyle co słyszałem, po za tym w USA to nie jest jakiś wypad na chessa po drodze ale normalne codzienne żarcie lunch czy coś, ilosci tam spozywane są znacznie większe a najlepsze np na filmach w USA: poproszę 4 burgery, 2xfrytki, saąłtki etc a i dietetyczną cole bo dbam o linie xD od ost posta była 3x w mcd lol xD Edytowane 1 Września 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Maja ludziska Fantazje Cola z proszku Cola, Pepsi itp z automatu to zawsze woda+ extrakt Extrakt dostarczaja zazwyczaj w takich metalowych tubach , jak duuuzy Termos . Wiem bo brat mial pizzerie/snack bar w wawie pod poniatowszczakiem . Mozna bylo przy tym automacie pokombinowac i zaservowac sobie pepsi z podwujnym extraktem wtedy to byl napoj zajebioaza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...