Twój Pan Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 wtedy to byl napoj zajebioaza Zgadza sie. Cola/pepsi z nalewaka jest czesto lepsza niz ta z butelki/puszki, wlasnie dzieki temu, ze jest z koncentratu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 To prawda, że hamburgery McDonalds'owe w Polsce są przechowywane już uformowane i tylko zamrożone. A w innych krajach mięso po zmieleniu jest formowane w "kiełbasę" i liofizowane, a następnie przed smażeniem dodają do niego wody i czekają aż spęcznieje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Ja ostatnio bylem w Burger kingu i zamówilem sobie pysznego Podwójnego cheesburgera ^^ . Najesc sie tym nie mozna ale delektowac owszem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 dzisiaj jadlem 1 raz mcflurry z lionem... dla mnie totalna porazka. kosztuje 4.10zl a za 3.20zl mam 2 gałki zajebistych lodow w kawiarni, nigdy wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Proponuję skończyć spekulacje na temat tego, jak robi się gdzie żarcie-prawda jest taka, że nikt tutaj nie dał info z pierwszej ręki, tylko "kolega to kolega tamto" lub "pracowałem x lat temu i wiem!", jak ktoś ma prawidziwe info to piszcie... McFlurry rox :D ale z nesquickiem lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 McFlurry z Nescafe albo Lion'em :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) mówicie że ich 1 buła to 3 nasze a badania, które opublikowano w TV ostatnio mówią, że w PL fastfoodach jest najwięcej tłuszczu. wiesz co? tłuszcz nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o tłuszcz na brzuchu ;) liczy się ilość węglowodanów (a to głównie bułeczka z takiego burgera). PS a jeśli chodzi o te newsy z TV, owszem ale chodzi o tłuszcz ten szkodliwy o ile dobrze pamiętam Edytowane 6 Września 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Proponuję skończyć spekulacje na temat tego, jak robi się gdzie żarcie-prawda jest taka, że nikt tutaj nie dał info z pierwszej ręki, tylko "kolega to kolega tamto" lub "pracowałem x lat temu i wiem!", jak ktoś ma prawidziwe info to piszcie...a co ty chciałbyś wiedzieć Kaabanku? co ci po nocach spać nie daje? jakie sensacje cię interesują? chcesz wiedzieć, czy sperma jest w szejkach? czy frytki z proszku lepią? czy krowy na zapleczu zarzynają (takie rzeczy też się słyszało :D )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 a co ty chciałbyś wiedzieć Kaabanku? co ci po nocach spać nie daje? jakie sensacje cię interesują? chcesz wiedzieć, czy sperma jest w szejkach? czy frytki z proszku lepią? czy krowy na zapleczu zarzynają (takie rzeczy też się słyszało :D )?No jak sam tam pracowałeś i widziałeś na własne oczy to wszystko, co wiesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Pikantne skrzydełka są spoko (+ fryty i napój) choć już mi się powoli przejadają... taka namiastka KFC :lol2: ...no i żeby się najeść, trzeba sporo tego obgryźć bo małe cholerstwo. Edytowane 7 Września 2007 przez Nico26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Co do tłuszczu to jest dokładnie tak jak stranded powiedział. Tłuszcz w potrawach nie osadza się w postaci tkanki tluszczowej tylko jest od razu wydalany, jeśli jest go za dużo. Za obwisłe brzuchy odpowiedzialne są węglowodany głównie proste (cukier) ale też złożone (mąka) i wszystkie ich pochodne. Wie to każdy dietetyk, lekarz czy zawodowy sportowiec. W mediach usilnie wmawia się że ludzie są grubi od nadmiaru tłuszczu a ludzie w to wierzą. Edytowane 22 Marca 2012 przez successfully Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 ostatnio wpycham w siebie mcchickeny , pychota ! a cheski nadal w wawie po 2zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Ja keidys uwielbialem McChicken'y :P W ciagu ostatnich 7 miesiecy zjadlem tylko kilka cisow i jednego BigMac'a :) Edytowane 18 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 ale że wycofali royale........ grrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek88 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 ale że wycofali royale........ grrrrnie royale tylko ćwierćfunciaki z serem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Przyznam się że już dawno nie jadłem w MCDonald i chyba nie zjem bo nie mama ochoty na to jedzenie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Jedyne co tam lubię to shaki i ew. frytki. Strefa niskich cen we Wrocku już po 3 zł wszędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 ja dziś byłem w mcd, najgorsze jest to ze uczelnie mam tuz obok mcd..... nie kumam, ludzie piszą ze tu po 3zł etc a w Wawie po 2zł stoi i niezapowiada sie na zmiany, wydaje mi sie ze w wawie powinno najprędzej podrożeć chyba ze idą w ilość, im mniej klientów tym drożej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) W Poznaniu przy Placu Wolności strefa dobrych cen z dnia na dzień zmieniała sie z 2 na 3zł jakis czas temu. Toż to nie jest podwyzka - to złodziejstwo! I jeszcze mały szejk w takim miniaturowym kubeczku! Co to wogóle na być... Na szczęście zaraz obok na Gwarnej jest Ali Baba i Sphinx. Nie ma to jak uroki szkoły w samym centrum (ZSK, na przeciwko Okrąglaka). Edytowane 23 Września 2007 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 kupcie sobie KURCZAKBURGERA. wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 jako iz w mojej miejscowosci nie ma mcshitu, to jadam tam b. rzadko (raz na pol roku? ). tych hamburgerow za 2zl moge zjesc 4 a i tak sie ch** najem... jedyne co maja tam naprawde dobre to shake waniliowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 kupcie sobie KURCZAKBURGERA. wypas.Dla mnie przeciętne, już wolę zwykłe czizzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Dla mnie przeciętne, już wolę zwykłe czizzy... nie pij wiecej :P kurczakburger jest conajmniej 10 razy lepszy niz kapec :P tam przynajmniej nie ma psa zmielonego z buda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Jako, że KFC'a mam blisko, na dodatek po drugiej stronie ulicy MC. To do KFC wpadam na Longery za 2.99 a do MC na shake'a i frytki :wink: Owszem kurczakburger dobry, ale ten z KFC jakiś taki smaczniejszy :) Nie ma porównania między kapciami, a kb - to zupełnie inna półka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Szkoda że nie miałem wczoraj aparatu, "lekko kołyszący" gościu stał w kolejce w Macu jedząc kebaba, myślałem że padnę ze śmiechu. :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 nie pij wiecej :P kurczakburger jest conajmniej 10 razy lepszy niz kapec :P tam przynajmniej nie ma psa zmielonego z buda ;)Popieram, z całej serii "dobrej ceny" (może dla MC ;]) to tylko KB jest coś wart - solidna przekąska ze smakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Co do cen słyszałem że w Warszawie też już po 3 jest... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Niestety, i nas dosięgnęła ta zaraza... i dobrze, longer rox B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Co do cen słyszałem że w Warszawie też już po 3 jest... :(Przekonałem sie o tym :( Niestety, i nas dosięgnęła ta zaraza... i dobrze, longer rox B)Wole jednak MCD niż KFC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 mcd rulez, tyle ze te ceny mogli by sobie wsadzić, kfc, pizza hut tez ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...