zielak_18 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Nie no całkiem serio to było :wink: przynajmniej w naszej restauracji tak jest i w sąsiedniej która jest tego samego właściciela też bywałem na zapleczu i jest podobnie. Co się wyprawia w innych restauracjach to nie wiem, ale wątpię, żeby były takie różnice. A podwyżka to swoja drogą... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Hehe no co wy chlopaki przeciez w takiej sieci napewna sa standardy np. na ilosc chrzastek i trocin w kotlecie do hamburgera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 W jednym sie z zielakiem zgodze: McD jest powtarzalny. We wszystkich knajpach robia to samo, tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Ja pracuję w MCD od kwietnia tego roku. Wiem co sie tam wyprawia ;) Ogólnie wam powiem tak - standardy są rygorystyczne, czy to sałata, czy cebula ma swoją ważnośc po otwarciu (1h na ogrzanie + 2h może byc w pojemniku) Higiena pracy jest przestrzegana przynajmniej u mnie (co 1h mycie rąk, jeśli się dotkniesz np po twarzy to od razu trza łapki myc). Jeśli chodzi o kasę, to nie jest tak źle - 11zł brutto. Fajnie jak sie ma jakieś nadgodzinki to wtedy 100% dniówki jest. Jak ktoś jest zainteresowany jakimś bliższym info to dajcie znac ;) Chętnie odpowiem na pytania. Żeby nie było że MCD jest cudowny i w ogóle elO ;] Kanapka powinna w ladzie grzewczej leżec 10 minut, potem do kosza... a niestety po tych 10 minutach się ją zdejmuje i do innego opakowania (czyt. nowego) i do lady ;] Jednak powiem Wam że lepsze są te kanapki które poleżą te 20minut (np mcroyal). A śniadania to w ogóle dno ;] Edytowane 24 Lipca 2008 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 no sorry kto zjada sniadanie w macu ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olszu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Mak ostatnio strasznie niedobry sie zrobil. Troche lepszy jest burger king ale co by nie mowic to i tak jest to smieciowe zarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Żeby nie było że MCD jest cudowny i w ogóle elO ;] Kanapka powinna w ladzie grzewczej leżec 10 minut, potem do kosza... a niestety po tych 10 minutach się ją zdejmuje i do innego opakowania (czyt. nowego) i do lady ;] Jednak powiem Wam że lepsze są te kanapki które poleżą te 20minut (np mcroyal).Pamiętam relacje dziewczyny, jak pracowała w McD jakieś 2-3 lata temu. Mówiła, ze w ten sposób bardzo dużo jedzenia im sie marnowało. A do tego nie mogli tego oddać, tylko wszystko musiało iść na śmietnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Dali by to jakimś bezdomnym albo co. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Dali by to jakimś bezdomnym albo co. ^^a później musieliby odprowadzić podatek od darowizny, jak to w naszym głupim kraju jest http://www.rp.pl/artykul/90707.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Dokładnie o to się rozchodzi.. :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Jest jedna rzecz jaka mi smakuje w MCDonaldz mianowicie ciastka z owocami malinowe wiśniowe jabłkowe też dają rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 (edytowane) W Macu stołuję się rzadko, jak już jest potrzeba to wolę zajść do KFc/Burger King'a ;) A z Maca jedynie te ciastka i shake truskawkowy :D EDIT: ort :P Edytowane 31 Lipca 2008 przez Marians Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Burger King A gdzie tego szukać w Krakowie ? Albo jestem ślepy ale tego to nie namierzyłem a byłem np w Budapeszcie to było tego więcej niż kfc czy innych fast szamania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Bo w tej chwili w PL restauracje Burger Kinga są tylko w Warszawie, Bydgoszczy i Wrocławiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotyu Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 lubie zjeść od czasu do czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A gdzie tego szukać w Krakowie ? Albo jestem ślepy ale tego to nie namierzyłem a byłem np w Budapeszcie to było tego więcej niż kfc czy innych fast szamania :DBo Burger King wycofal się całkowicie z PL 7 lat temu... Bo w tej chwili w PL restauracje Burger Kinga są tylko w Warszawie, Bydgoszczy i Wrocławiu.Rok temu powrócił dzięki AmRest Holdings N.V, która prowadzi teraz wszystkie Burger Kingi, Pizza Hut i KFC w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Rok temu powrócił dzięki AmRest Holdings N.V, która prowadzi teraz wszystkie Burger Kingi, Pizza Hut i KFC w Polsce.A są jakieś szanse że w Krakowie na nowo pojawi się burger King ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 ostatnio jadlem kurczakburgera w mcdonaldsie i musze wam powiedziec ze calkiem calkiem. sa jakies kartki, zeby byly po 2 zl? bo za dwojke bylaby szama konkretna, a za 3zl to sie nie najesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Pamiętam, że ze dwa razy jakoś w środku wakacji w skrzynce pocztowej znalazłem książeczke z róznymi kuponami, ale głównie na zestawy. O ile jeszcze są, to pracownicy mają chyba karty zniżkowe, więc jak masz znajomego w McD to koleguj się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Na kurczak burgera nie ma żadnych zniżek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Ehh z wieska zabrali jednego kotleta :mur: profanacja :lol2: Maja u mnie drugiego minusa pierwszy po wycofaniu Wieprzmacow B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 davidian, tyle że wcześniej miałeś dwa kotlety wielkośći 1/10 funta każdy, teraz masz jeden wielkości 1/4 funta... sam zastanów się co lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak_18 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Z dwoma mniejszymi mięsami jak dla mnie był lepszy... ale kwestia gustu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 polecam zestaw McMuffin Wieprzowy (w zestawach śniadaniowych tylko - do 10:30 chyba są) buła dziwna, coś jakby tost, jakby przypieczona pita, w środku ser, pomidor, sałata, ostra musztarda i mega tłusty kotlet (+coś tam jeszcze, nie pamiętam) do tego frytki lub placki ziemniaczane no i jakiś napój (najlepiej brać herbatę jak wcześnie rano) polecam, jest to jedyny normalny (czytaj bez jajka) zestaw/kanapka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 A w jakiej cenie maja te zestawy śniadaniowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Szkoda że nie czułeś zapachu samego tego kotleta wieprzowego ;) Uwierz mi że byś potem zjeść go nie chciał. WieśMac teraz jest lepszy bo mięsko większe ;) Polecam też kanapkę Big Tasty - można się w sumie taką najeść (oczywiście mówię tutaj o sobie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) Tak się składa, że rozkładaliśmy z kumplami na części pierwsze te zestawy. Zawsze tak robimy for fun jak coś nowego się je ;) nic tam nie pachniało źle. Ceny zapomniałem podać, 10zł i chyba 90gr za ten co ja opisałem Edytowane 28 Września 2008 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurel Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 oj, popieram, nie wiem jak ten kotlet pachnie jak przestygnie i się przegryzie z resztą kanapki, ale wiem na pewno, że tuż po usmażeniu to śmierdzi jak zdechły szczur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Szkoda że nie czułeś zapachu samego tego kotleta wieprzowego ;) Uwierz mi że byś potem zjeść go nie chciał. WieśMac teraz jest lepszy bo mięsko większe ;) Polecam też kanapkę Big Tasty - można się w sumie taką najeść (oczywiście mówię tutaj o sobie ;) ) Big Tasty jest git, ale w zestawie bo samą sie najem (juz wole 3xkurczakburgera albo czisba) :) a tak to sie frytami dopcham i jak jeszcze Ice Tea zaleje to konkret. Btw. zawsze jak wezme to BT to połowa skladników mi z niej powypada :D Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale nawet jak sie strasznie najem w McD to za jakis niedlugi czas znow czlowiek czuje pustke w bebzonie. Co do kwestii jaka kanapa mi najabrdziej smakuje to chyba Rojal. Bataila McD - Burger King to imo Burger K. wygrywa zdecydowanie. Konczac moj wywod to i tak wole sobie pojsc do Turasa i wziac 2 kebsy bo cena ta sama jak za zestaw, a jak sie jeszcze na grubym (ale wtedy to juz na prawde trzeba byc głodnym) wezmie to sie jest sytym, sytym i jeszcze raz sytym przez caly Bozy dzien :). Edytowane 30 Września 2008 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 1 polecam obejzec supersize me 2 jezeli lubicie spermburgery to do mac'a 3 masz farta ze w twojej placowce sa takie rygorystyczne przepisy w innych leja na to z grubej rury z tego co wiem to pluja do shakeow i nie powiem co jeszcze patrz pkt 2. (oj polak potrafi uwiezcie mi) jak genetycznie modyfikowane mieso (aby bylo wieksze) spadnie na ziemie to sie podnosi sru do bulki i smacznego klientowi rozne zeczy sa tudziesz ciekawosta pamietacie kartkiw mc donaldzie ?? podobno wprowadzono je dlatego iz pewne dzieciatko zatrulo sie w macu jak zrobili plukanie zoladka to sie okazalo ze w skladzie hamburgera zamiast majonezu to byla substancja pochodzenia meskiego i musieli jakos klientow zachecic, ale to tak traktujcie z przymruzeniem oka :) wiecie jak to plotki a teraz na powaznie dajcie sboie spokoj z tym syfem polacy jak zwykle musza najgorsze gowno nasladowac ostatnio wszyscy sie podniecaja metoda na szybki remont mieszkania w gazecie byl artykul jak ukladac kafelki na kafelkach (przywlecone od leni i syfiarzy w wiekszej mierze z anglii co nawet nie potrafia dobrze domu wyremontowac tylko szpachla tu szpachla tam a grzy w srodku rosnie). Tak samo z mcdonaldem niezdrowe to to chemi w tym od groma (grytki mcdonalda nie gnija nawet po miesiacu i sa zdatne do zjedzenia a smazone przez nas padaja po tygodniu jak nie krocej) lepiej zrobic sobie na szybko jakies obre jedzeni jak salatke niz pchac w siebie to gowno w zlotym papierku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...